Päivän Vetovihje: Blues katkaisee ensi yönä tappioputkensa – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Vihjekisa
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Blues katkaisee ensi yönä tappioputkensa

Valinta: St. Louis Blues -0,5 (2.20 @Coolbet)

Viime yönä palattiin taas voittojen äärelle, kun Nashville Predators murskasi Ottawa Senatorsin ennakkomme mukaisesti. Seuraava Päivän Vetovihje poimitaan St. Louis Bluesin sekä San Jose Sharksin mittelöstä.

Ottelu on joukkueiden välillä ensimmäinen tällä kaudella. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kolmesti, ja Blues voitti näistä jokaisen jo varsinaisella peliajalla. Maaliero oli Nuottipaitojen hyväksi murskaavat 11-3.

Jengit sijoittuvat läntisessä konferenssissa perättäisille sijoille (Sharks 5. Blues 6.). Kummallakin on 72 pistettä kasassa.

Blues on hävinnyt kolme peliä perättäin. Nyt se palaa kahden ottelun vieraskiertueelta kotiareenalleen. Vieraskiertue oli tiukka: joukkue hävisi Predatorsille jatkoajalla, ja Dallas oli parempi niukasti 2-1. St. Louisilla on päällä muutamia loukkaantumisia, mutta syvyyttä ja leveyttä rosterista kyllä löytyy.

Sharks on voittanut kaksi peliä putkeen, ja tekeminen on viime päivinä ollut pääasiassa tasaista. Ottelut ovat olleet vähämaalisia, ja joukkue on pysynyt hienosti pois jäähyboksista. Ykkössentteri Joe Thornton on ollut jo jonkin aikaa sivussa, mutta häntä on paikattu hienosti.

Ennakoimme ottelusta vähämaalista, ja uskomme sen kääntyvän isäntien hyväksi. Bluesilla on ollut useampi päivä lepoa, joten eiköhän sotasuunnitelmat ole punottu uusiksi. St. Louis ei ole tällä kaudella hävinnyt kertaakaan neljää ottelua perättäin, emmekä usko niin käyvän nytkään. Coolbetin tarjoama, reippasti yli kakkosen kerroin maistuu peleille.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään tai Twitteriin, ”tägillä” #päivänvetovihje. Tägää myös @Veikkausvihjee1 Päivän Vetovihjeen kirjoittamisen yhteydessä. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset