Päivän Vetovihje: Bluesin maalihanat aukeaa ottelussa Blackhawksia vastaan

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Kolmatta perättäistä Päivän Vetovihje -osumaa lähdetään kaivamaan ensi yön NHL-kierrokselta. Scottrade Centerissä nähdään kiehtova kohtaaminen St. Louis Bluesin sekä Chicago Blackhawksin välillä, kun isännät joutuvat pelaamaan niin sanotusti veitsi kurkulla. Luotto kotijoukkueeseen on kuitenkin luja.

Päivän Vetovihje: Bluesin maalihanat aukeaa ottelussa Blackhawksia vastaan

Valinta: St. Louis Blues -1,5 (2.25 @Coolbet)

Tämän kauden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet Bluesin heiniä, kun se on kahdesta kamppailusta voittanut molemmat. Viimeisin matsi pelattiin noin kaksi viikkoa sitten Chicagossa, ja tuolloin St. Louis hoiti homman himaan vasta jatkoajan jälkeen. Tänään luotamme varsinaisen peliajan riittävän Nuottapaidoille.

Bluesin on yksinkertaisesti pakko voittaa. Jengi sijoittuu lännessä yhdeksänneksi ja se on ainoastaan pisteen päässä Colorado Avalanchesta joka koreilee kahdeksantena. St. Louis on pelannut yhden pelin vähemmän kuin Colorado, joten Blues kiilaa Avsin ohi yhdellä voitolla. Homma on siis hyvin yksinkertainen – isäntien on pakko voittaa mikäli kesälomat ei vielä kiinnosta, piste.

St. Louis on viime peleissään sortunut mailan puristeluun. Joukkue viilettää kolmen pelin tappioputkessa ja tähän mahtuu mukaan myös hurja selkäsauna, jossa antavana osapuolena toimi Arizona Coyotes. Ottelu päättyi Kojoottien hyväksi 6-0. Maalinteko on aiheuttanut Bluesille harmaita hiuksia läpi kauden ja nyt se on oikeastaan korostunut. Tästä huolimatta emme lähde teilaamaan isäntiä.

Chicago on ollut käsittelyssä useampaan kertaan, joten pidetään asia tiiviinä. Joukkue lähtee matsiin vajaalla miehistöllä, kun sairastupaa täydentää mm. Jonathan Toews ja Marian Hossa. Chicagon niin sanotut supertähdet ovat jo pidempään olleet ”pimennossa”, eikä korvaajia löydy. Blackhawks on myös pelottavan ailahteleva – jengi kukisti vastikään Winnipeg Jetsin numeroin 6-2, ja tämän jälkeen Colorado Avalanche rynnisti Inkkareiden ylitse 5-0 lukemin.

Vieraiden ainoa ”valttikortti” on paineettomuus, sillä mitään menetettävää ei ole. Se ei kuitenkaan tässä ottelussa tule riittämään. Jatkamme siis samalla teemalla kuin aikaisemminkin, eli tälläkin kertaa luotamme motivoituneen joukkueen hoitavan hommansa. Peliyhtiöt ovat asettaneet Bluesin hyvin selkeäksi ennakkosuosikiksi ja ihan syystäkin. Vierailla ei tässä matsissa pitäisi olla minkäänlaisia saumoja, joten isäntiä pelataan tasoitusvedon kera.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset