Päivän Vetovihje: Boston kaataa ensi yönä tehottoman Buffalon – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Vihjekisa
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Boston kaataa ensi yönä tehottoman Buffalon

Valinta: Boston Bruins -0,5 (1.90 @Coolbet)

Viikon viimeinen Päivän Vetovihje napataan tulevan yön NHL-kierrokselta. Mielestämme potentiaalisin matsi pelataan Buffalossa, jonne matkustaa Boston Bruins.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kolmesti, ja otteluvoitot menevät hieman yllättäen Buffalon hyväksi 2-1. Uskomme Bruinsin tasoittavan puntit ensi yönä.

Boston sijoittuu idässä erittäin vakuuttavasti kolmannelle sijalle. Sillä on kasassa 82 pistettä, ja eroa konferenssin piikkipaikkaan (Tampa Bay) on vain viisi pojoa. Bruins on kuitenkin pelannut vain 59 ottelua, mikä on vähiten koko liigasta. Buffalon saldona on 47 pistettä, mikä oikeuttaakin konferenssin jumbosijaan.

Sabres hävisi viime yönä Washington Capitalsille 5-1. Jack Eichelin lisäksi rosterista uupui joukkueen kolmanneksi kovin pistemies (Evander Kane), joka näiltä näkymin treidataan ennen siirtorajaa. Hyökkäysosasto on yksinkertaisesti liian kapea, joten meiltä ei heru isännille lainkaan luottoa.

Myös Boston pelasi viime yönä. Vastassa oli Toronto Maple Leafs, joka voitti 4-3. Toronto iski voittomaalin vain alle kaksi minuuttia ennen matsin päättymistä. Bruinsin vahvuutena on tuttuun tapaan ollut oman pään pelaaminen, ja jengi onkin päästänyt vähiten maaleja tällä kaudella. Tästä syystä on vaikea nähdä Buffalon, jolta puuttuu kaksi avainpelaajaa, ilottelevan maaleilla.

Vieraat lähtevät matsiin kaikin puolin paremmista lähtökohdista. Buffalolla on selvästi vaikeuksia myös motivaation suhteen, kun taas Boston pelaa kurinalaista peliä. Rohkeimmat voivat napata lapulle Bruinsin voiton myös tasoituksen kera!

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään tai Twitteriin, ”tägillä” #päivänvetovihje. Tägää myös @Veikkausvihjee1 Päivän Vetovihjeen kirjoittamisen yhteydessä. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset