Päivän Vetovihje: Bulls täysin vastaantulija Miamissa?

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Päivän Vetovihje tarttuu tänään USA:n NBA:han, jossa suomalaisittain mielenkiintoinen, mutta muilta osin melko lailla paperia oleva Chicago Bulls lähtee häviään Miami Heatille pitkänperjantain vastaisena yönä.

Päivän Vetovihje: Bulls täysin vastaantulija Miamissa?

Valinta: Chicago Bulls +12.5 (1.92)

Miami Heatin ja Chicago Bullsin välisessä ottelussa kohtaa kaksi täysin vastakkaisen trendin joukkuetta, joista tulevan yön kotijoukkueella lento on hurjaa, kun taas vierailla homma töksähtelee.

Heat on nimittäin naulannut viimeisestä 11 kotimatsistaan 10 voittoa ainoan tappion tullessa Los Angeles Lakersia vastaan maaliskuun alun taistossa. Viimeaikoina Heat on porskuttanut voitosta voittoon ja erityisesti Kelly Olnyk on ollut pelipäällä otteluissa.

Chicago Bulls puolestaan on ottanut järjestään isosti tukkaan vieraissa, pois lukien muiden pilipalijoukkueiden kaatamiset (Memphis & Atlanta). Bullsilla ei siis pitäisi olla mitään jakoa hyvävireistä Heatia vastaan viearaissa ja tämä on liian selvästi huomiotu myös kerroinasetannassa. Tuo +12.5 raja on todella houkutteleva ja tänään tartutaan siihen. Bulls ei varmasti tätä ottelua voita, mutta saattaa roikkua mukana ja hävitä esimerkiksi ”vain” 110-98, jolloin tämä veto tulee kotiin.

Luotetaan siis tällä kertaa altavastaajaan tiukassa paikassa, vaikka uskommekin kotijoukkueen tämän ottelun hyvin todennäköisesti voittavan. Spreadi on vaan aivan liian korkea ohitettavaksi, joten ei muuta kuin tartutaan siihen. Ja onhan aina olemassa se pienen pienei mahdollisuus, että Heat lähtee pelaamaan täysin takkiauki ja yhtäkkiä ollaankin yksi tappio niskassa ihmettelemässä, että eikö me oltukaan valmiina.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset