Päivän Vetovihje: Calgary Flames kaataa Buffalo Sabresin – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia!

Päivän Vetovihje: Calgary Flames kaataa Buffalo Sabresin

Valinta: Calgary Flames -1,5 (2.40 @Coolbet)

Ensi yönä NHL:n puolelta löytyy useampi kiinnostava kamppailu. Päivän Vetovihjeeksi nostetaan Calgary Flamesin ja Buffalo Sabresin välinen ottelu.

Calgary Flames sijoittuu läntisen konferenssin kahdeksannelle sijalle, jossa taisto pudotuspelipaikoista on todella kovaa. Buffalo Sabres on tälläkin kaudella yksi murheenkryyni –  se on kerännyt vähiten pisteitä (31), mikä luonnollisesti oikeuttaa liigan jumbosijaan.

Aikaisemmat kohtaamiset ovat tässä kohtaa suuressa roolissa. Buffalon viimeisin voitto Scotiabank Saddledomessa löytyy vuodelta 2003! Näiden joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa kotiedulla on ollut valtava merkitys.

Flames teki paluunsa bye weekilta lauantai iltana Winnipeg Jetsiä vastaan. Ottelu päättyi lopulta Jetsin hyväksi luvuin 1-2. Peli ratkottiin rankkareilla. Otteli oli sähäkkä ja hyvin tasainen, ainoastaan viimeistely ontui molemmilta. Flames ehti jo tehdä 2-0 maalin, joka lopulta hylättiin paitsiohaasteen seurauksena. Sen jälkeen pelinkuva vaihtui.

Sabres on bye weekinsa jälkeen pelannut kaksi ottelua. Ensin se hävisi Rangersille vieraissa 4-3 – joukkue onnistui pitämään ottelun tasaisena, kunnes lopulta Rangers iski voittomaalin neljä minuuttia ennen ottelun loppua. Seuraavaksi Sabres koki nolon kotitappion Dallas Starsia vastaan, kun Stars tykitti isännät kumoon numeroin 1-7. Ottelu oli Buffalon osalta täysi pannukakku, ja tässä korostui joukkueen kapeus etenkin puolustusosastolla.

Vierasvoittoon on todella vaikea uskoa. Flamesin peli on jokaisella osa-alueella selvästi parempaa. On myös syytä mainita, että Sabres on ylivoimaisesti koko liigan heikoin vierasjoukkue –  se on pelannut vieraissa 25 ottelua, joista se on voittanut vaivaiset viisi. Hyökkäyspelistä löytyy silloin tällöin hyviäkin suorituksia joista ovat pääasiassa vastanneet Jack Eichel ja Evander Kane. Alakerta sen sijaan on jatkuvasti heikoilla jäillä. Uskomme, että Flamesin tasoinen jengi rokottaa vieraita kovalla kädellä.

Tällä kertaa pelataan Flamesin voittoa tasoitusvedolla, johon Coolbet tarjoaa maistuvan kertoimen.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset