Päivän Vetovihje: Calgary Flames rikkoo ”Öljymies-kirouksensa”

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Kuudetta perättäistä Päivän Vetovihje -osumaa metsästetään jälleen NHL-peleistä. Calgaryssa kohtaavat Flames ja Edmonton Oilers. Aikaisemmat kohtaamiset eivät lupaile hyvää isännille, mutta tänään luotetaan kotivoittoon.

Päivän Vetovihje: Calgary Flames rikkoo ”Ölymies-kirouksensa”

Valinta: Calgary Flames -0,5 (1.95 @Coolbet)

Keskinäisissä kohtaamisissa Oilers on dominoinut jo pidempään. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kolmesti, ja Flames jäi jokaisessa nuolemaan näppejään. Calgary on kaatanut Edmontonin viimeksi vajaa kaksi vuotta sitten, ja sen jälkeen jengit ovat kohdanneet 11 kertaa.

Flames on yksi monista joukkueista, jotka taistelevat läntisen konferenssin playoff-paikoista. Nyt joukkue sijoittuu sijalle 11, mutta piste-erot ovat todella pieniä. Edmonton huitelee kolmannellatoista sijalla, ja niillä tietämillä se on myös runkosarjan päättyessä.

Kotijoukkue pelasi viime matsissa New York Islandersia vastaan. Isles voitti ottelun 2-5, samalla katkaisten kahdeksan ottelun mittaisen häviöputken. Flames oli tehoton ylivoimalla, eikä se kyennyt muutenkaan viimeistelemään tarvittavista paikoista. Nyt on aika palata omalle tasolleen.

Oilers on pelannut viisi kotiottelua perättäin. Kaksi ensimmäistä se hävisi, mutta kolmesta viimeisestä se nappasi voitot. Varsinkin viime peli Minnesota Wildia vastaan oli mielenkiintoinen, kun Edmonton voitti 4-1 lukemin. Connor McDavid iski ottelussa tehot 2+1.

Vaikka vieraat ovat pelanneet pirteästi, niin tässä kohtaa luotamme kotivoittoon. Flames pelaa parempaa puolustuspeliä, ja motivaatio on varmasti huipussaan kahdesta syystä: 1. Joukkue kaipaa kipeästi pisteitä. 2. Calgary haluaa varmasti napata voiton Oilersista pitkästä aikaa. Coolbet tarjoaa suorasta voitosta melkein kakkosen kerrointa, ja se kelpaa meille.

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset