Päivän Vetovihje: Calgary Flames yllättää ensi yönä Vegasin? – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Vihjekisa
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Calgary Flames yllättää ensi yönä Vegasin?

Valinta: Calgary Flames Money Line (2.35 @Coolbet)

Tulevan yön kiekkotarjonta ei ole parhaimmasta päästä, kun NHL:ssä nähdään vain kolme ottelua. Mielestämme mielenkiintoisin pelataan T-Mobile Arenalla, jonne matkustaa Calgary Flames. Päivän Vetovihjeeksi otetaankin hieman ”yllättäen” Flamesin voitto.

Joukkueet ovat kohdanneet yhdesti. Matsi pelattiin tammikuun lopussa Calgaryssa, jossa Vegas oli parempi numeroin 2-4. Nyt on Flamesin vuoro napata vierasvoitto.

Golden Knights sijoittuu edelleen läntisen konferenssin kärkipaikalle. Nashville Predators kirii takana ainoastaan pisteen päässä. Calgary on sijalla 10, ja se on kahden pisteen päässä pudotuspelipaikasta, joten tappioita ei suvaita.

Vegas on pelannut viisi peliä putkeen kotiareenallaan. Näistä se on voittanut kolme, tosin vastustajatkaan (Chicago, Edmonton ja Montreal) eivät olleet vahvimmasta päästä. Viimeisimmän ottelunsa joukkue hävisi Anaheim Ducksille 0-2. Ducks onnistui pelaamaan ehjän pelin, ja se käytännössä blokkasi ja puolusti isännät nurin.

Viimeisestä kymmenestä pelistä Calgary on voittanut viisi. Viime ottelussa se taipui Boston Bruinsille tiukasti jatkoajalla 1-2. Hatunnosto lähtee Flamesin ykköskentälle, joka on napsinut tehopisteitä viime aikoina vakuuttavasti. Mainitaan vielä, että Calgary on läntisen konferenssin toiseksi kovin vierasjoukkue, mikä osaltaan vaikutti valintaamme.

Peliyhtiöt ovat asettaneet vieraat isoksi altavastaajaksi, mikä todennäköisesti johtuu mm. Vegasin hyvästä kotivireestä. Ennakoimme kuitenkin tasaista ottelua. Vierailla on enemmän lepoa, ja myös motivaatio on heillä suurempi. Calgaryn täytyy välttää turhat jäähyt ja keskittyä tiiviiseen puolustuspeliin, mikäli se aikoo voittaa. Flamesin voitosta tarjotaan erittäin maistuvaa kerrointa, minkä vuoksi se lähtee lapulle.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään tai Twitteriin, ”tägillä” #päivänvetovihje. Tägää myös @Veikkausvihjee1 Päivän Vetovihjeen kirjoittamisen yhteydessä. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset