Päivän Vetovihje: Canucksin ja Panthersin välillä nähdään maaleja – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Canucksin ja Panthersin välillä nähdään maaleja

Valinta: Over 5,5 (1.95 @Coolbet)

NHL:ssä pelataan ensi yönä kolme ottelua. Päivän Vetovihje poimitaan Vancouverin ja Floridan välisestä kohtaamisesta – tässä matsissa uskomme verkon heiluvan.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kerran. Ottelu pelattiin viime viikolla, ja tuolloin Panthers oli parempi lukemin 3-1. Isännillä on siis revanssin paikka.

Kummankaan jengin kausi ei ole ollut sieltä parhaimmasta päästä: Vancouver sijoittuu lännessä toiseksi viimeiseksi, ja Florida idässä sijalle 13. Käytännössä voi sanoa, että molempien kausi tulee päättymään runkosarjaan, ellei jotain suuria ihmeitä nähdä.

Isännillä on allaan maukas voitto Dallas Starsista, kun se voitti hieman yllättävästi 0-6. Tätä ennen joukkueella oli neljän pelin tappioputki, joten apina on taas ravisteltu harteilta, ainakin hetkeksi.

Vieraat ovat viime aikoina olleet kovassa vireessä. Viimeisimmässä matsissa Florida kaatoi Edmonton Oilersin 5-7. Panthers iski ottelussa peräti kolme ylivoimamaalia.

Ottelun voittajaa emme lähde arvioimaan. Kumpikin pelaa tällä hetkellä paineetonta peliä, ja ruutikin on molemmissa leireissä kuivaa. Puolustus- tai maalivahtiosastot eivät ole sieltä parhaimmasta päästä, joten kaikki ennusmerkit viittaavat maalirikkaaseen kohtaamiseen. Coolbetin tarjoama, lähes kakkosen kerroin over 5,5-vedosta maistuu lapulle!

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään tai Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset