Päivän Vetovihje: Capitals luistelee väsyneen VGK:n kumoon – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Capitals luistelee väsyneen VGK:n kumoon

Valinta: Washington Capitals Money Line (1.80 @Coolbet)

Sunnuntai iltana NHL:ssä pelataan kolme Prime Time-ottelua. Ylivoimaisesti kiinnostavin nähdään Capital One Arenalla, jonne matkustaa Vegas Golden Knights.

Joukkueet ovat kohdanneet kerran. Ottelu pelattiin joulukuun lopussa, ja tuolloin Golden Knights oli parempi lukemin 3-0. Uskomme Capitalsin nappaavan tänään revanssin.

Kotijoukkue on tällä viikolla pelannut kaksi ottelua. Ensimmäisessä se onnistui kaatamaan Philadelphia Flyersin 5-3. Maaleista vastasi pääasiassa kakkos- ja kolmoskenttä. Seuraavassa matsissa joukkue hävisi Pittsburgh Penguinsille 7-4. Tappiosta huolimatta ottelussa oli hyviä vivahteita; mm. Ovechkin nakutti tehot 2+1.

Vieraiden pelitahti on äärettömän puuduttava. Tämä on joukkueen neljäs vieraspeli viiden päivän sisällä. Rasitus oli havaittavissa jo viime matsissa Minnesota Wildia vastaan, jossa Wild käytännössä luisteli VGK:n ylitse. Ottelu päättyi isäntien hyväksi 5-2. Tappion jälkeen joukkue joutui lähes heti hyppäämään lentokoneeseen uutta peliä kohti.

Isäntien lähtökohdat otteluun ovat selkeästi paremmat. Capitals pääsee matsiin paljon tuoreemmilla jaloilla, emmekä yksinkertaisesti usko VGK:n pysyvän perässä. Suurimman mielenkiinnon herättää Washingtonin voitosta tarjottavat kertoimet. Coolbet tarjoaa varsinaisen peliajan voitosta jopa 2.40 kertoimen. Mielestämme myös Money Linesista tarjottava kerroin on pelattava, ja se lähtee ehdottomasti lapulle.

 

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään tai Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset