Päivän Vetovihje: Capitals tuhoaa Rangersin B2B-pelissä!

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Seuraavaa Päivän Vetovihjettä lähdetään metsästämään tulevan yön NHL-kierrokselta, jossa on tarjolla neljä ottelua. Washington Capitals saa isännöitäväkseen New York Rangersin, emmekä tässä kohtaa näe vierailla minkäänlaisia mahdollisuuksia.

Päivän Vetovihje: Capitals tuhoaa Rangersin B2B-pelissä!

Valinta: Washington Capitals -1,5 (2.12 @Coolbet)

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kolmesti. Otteluvoitot ovat Washingtonin hyväksi 2-1. Joukkueet kohtasivat viimeksi toissayönä, ottelun päättyessä 2-4 Capitalsille. Kyseessä on siis B2B-peli, ja uskomme Capsin olevan vähintään yhtä dominoiva tässäkin matsissa.

Washington Capitals kamppailee pudotuspelien kotiedusta, joten motivaatiota ei missään nimessä puutu. Rangersin ainoana tavoitteena on saattaa kausi päätökseen kunnialla, mihin se tuskin kykenee.

Isännillä on takanaan kolmen ottelun vieraskiertue, ja kaikki nämä ottelut jengi voitti jo varsinaisella peliajalla. Washington on tapansa mukaan laittanut isompaa vaihdetta silmään kevään lähetessä, joten luotto Capitalsiin on kova. Viime matsissa Rangersia vastaan se takoi ensimmäiseen erään neljä maalia, mikä riitti voittoon. Ovechkin tehtaili matsissa tehot 1+1, ja täten venäläinen alkaa olemaan lähellä maalipörssin voittoa.

Rangersin viime pelit ovat olleet hyvin nihkeitä – sama teema on jatkunut läpi kauden. Pelaajamateriaali on varsin kapea niin ylä- kuin alakerrassa, mikä selittää tilanteen. Tähän kun lisätään se että motivaatiota ei löydy, niin soppa on valmis.

Peliyhtiöt ovat asettaneet kotijoukkueen selväksi ennakkosuosikiksi ja ihan syystä. Tänään lähdetään pelaamaan Capsin voittoa tasoituksen kera, minkä avulla kerroin saadaan nostettua yli kakkosen.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset