Päivän Vetovihje: Capitals jatkaa Canadiensin ahdinkoa – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia!

Päivän Vetovihje: Caps jatkaa Canadiensin ahdinkoa

Valinta: Washington Capitals -0,5 (2.05 @Coolbet)

Tulevana yönä nähdään kolme NHL-ottelua, ja mielestämme kiinnostavin matsi pelataan Capital One Arenalla, kun Capitals isännöi kompuroivaa Montreal Canadiensia.

Joukkueet kohtasivat viimeksi heti kauden alussa. Tämäkin ottelu pelattiin Washingtonissa, ja silloin Habs kaatui 6-1. Viime kaudella jengit pelasivat kolmesti vastakkain, ja näistä Caps voitti kaksi kertaa. Kaikki ottelut päättyivät varsinaisella peliajalla.

Kotijoukkue sijoittuu itäisessä konferenssissa kolmannelle sijalle ja sillä on kasassa 60 pistettä. Capitals on koko kauden ajan pelannut vahvasti. Montreal puolestaan on surullinen tapaus. Pisteitä sillä on 42, minkä vuoksi se sijoittuu liigan häntäpäähän.

Capitals palasi vastikään bye weekilta ja se pelasi viime yönä Devilsiä vastaan. Joukkueen lento New Jerseyhin oli myöhässä, minkä seurauksena sen aikataulut kärsi – joukkue joutui mm. skippaamaan iltajäät. Tästä huolimatta Washington pelasi hyvän pelin, vaikka se taipui Devilsille jatkoajalla 4-3. Varsinaisella peliajalla isäntäjoukkue sai iskettyä peräti kaksi läpiajomaalia. Myös Taylor Hallin iskemä voittomaali tehtiin läpiajossa. Ensi yönä Caps joutuukin keskittymään tarkempaan puolustuspeliin.

Montreal pelasi viimeksi keskiviikon ja torstain välisenä yönä Boston Bruinsia vastaan. Habs kaatui lukemin 4-1. Canadiens iski heti ottelun alussa ensimmäisen osuman. Tämä ainokainen osuma syntyi puhtaalla tuurilla. Sen jälkeen Bruins alkoi iskemään painetta peliin, eikä vieraista ollut minkäänlaista vastusta.

Kotijoukkue on selkeä suosikki voittamaan ottelun. Ovechkin pelaa omalla tasollaan, ja alkukauden vaikeuksien jälkeen myös Bäckström on löytänyt pelivireensä. Kotietu on merkittävä, sillä Caps on itäisen konferenssin toiseksi paras kotijoukkue.

Montrealilla on tällä hetkellä isoja vaikeuksia pelin jokaisella osa-alueella. Erityisesti puolustuspeli on heikolla tolalla, eikä se lupaile hyvää kun vastassa on taitavasti hyökkäävä joukkue jolta viimeistely luonnistuu. Canadiens on pelannut äärimmäisen heikosti nimenomaan vieraissa, ja se onkin koko liigan heikoin vierasjengi.

Maaleilla aloittaa näiltä näkymin Holtby sekä Price. Tähän väliin on hyvä kertoa, että Pricella on tällä hetkellä meneillään uransa heikoin kausi NHL:ssä – mies on päästänyt ottelua kohden keskimäärin 2,96 maalia, mikä on kaukana hänen todellisesta tasostaan.

Uskomme Capsin jatkavan Habsin ahdinkoa. Coolbet tarjoaakin isäntien suorasta voitosta huippuhyvän kertoimen verrattuna muihin peliyhtiöihin.

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset