Päivän Vetovihje: Chicago palaa ensi yönä voittojen äärelle – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Chicago palaa ensi yönä voittojen äärelle

Valinta: Chicago Blackhawks Money Line (1.82 @Coolbet)

Tulevan yön NHL-kierroksella nähdään kolme erittäin kiehtovaa ottelua. Ehkäpä kiinnostavin matsi pelataan Arizonassa, jossa kohtaa kaksi rämpivää joukkuetta.

Keskinäiset kohtaamiset ovat olleet jo kauan Chicagon heiniä. Chicago on voittanut viimeiset yhdeksän ottelua putkeen, joista peräti kahdeksan varsinaisella peliajalla. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti, eikä Arizonalla ollut näissä väännöissä juurikaan jakoja.

Coyotes on pitänyt hallussaan liigan jumbosijaa käytännössä koko kauden. 55:stä ottelusta joukkue on voittanut vain 13 kertaa, joten sijoitusta ei tarvitse ihmetellä.

Blackhawksin tilanne sen sijaan on jännittävä. Joukkue on jäänyt pudotuspelien ulkopuolelle viimeksi kaudella 2007-2008. Nyt tilanne näyttää uhkaavasti siltä, että tänä keväänä ei ole playoffseille asiaa. Chicago sijoittuu lännessä sijalle 12, ja matkaa pudotuspelipaikkaan on tällä hetkellä 10 pistettä. Taistelu on yksinkertaisesti niin tiukkaa, että pienillekään virheille ei enää ole varaa.

Viimeisestä kymmenestä ottelusta Arizona on voittanut kolmesti. Joukkue on esittänyt yllättävän pirteitä otteita, ja se on onnistunut taistelemaan pelejä jatkoajalle useita kertoja. Tästä huolimatta tekeminen ei vakuuta; joukkueella on isoja ongelmia maalinteon sekä puolustuspelin kanssa.

Jos Arizonan tilanne on kehno, niin sitä on myös Chicagon tällä hetkellä. Viimeisestä kymmenestä pelistä se on kaivanut vaivaiset kaksi voittoa, ja nyt joukkue on hävinnyt viisi peliä putkeen. Havaittavissa alkaa olemaan pientä mailan puristelua, ja syystäkin.

Chicagon on yksinkertaisesti pakko voittaa tämä matsi. Mikäli tästä ei irtoa pisteitä, niin selässä roikkuva apina kasvaa gorillaksi. Kokemusta joukkueesta kyllä löytyy, ja pelaajilla on voitonavaimet käsissään. Vieraat voittavat ottelun, kunhan pitävät pään kylmänä. Coolbetin tarjoamat kertoimet Blackhawksin voitosta ovat markkinoiden parhampia, ja lapulle lähteekin Chicagon voitto jatkoaika ja rankkarit mukaan lukien.

 

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään tai Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset