Päivän Vetovihje: Colorado katkaisee Nashvillen voittoputken – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Vihjekisa
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee viikoittain voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Colorado katkaisee Nashvillen voittoputken

Valinta: Colorado Avalanche Money Line (2.15 @Coolbet)

NHL tarjoilee tänäänkin muutaman Prime Time -ottelun. Nashville päättää toistaiseksi tappiottoman vieraskiertueensa Coloradoon, ja tästä poimitaan Päivän Vetovihje. Kertoimien valossa isäntien harteille on asetettu selvä altavastaajan viitta, mutta Avsia ei sovi aliarvioida.

Keskinäisissä kohtaamisissa Preds on lujasti niskan päällä. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti Nashvillessa – ensimmäinen ottelu päättyi 4-1 ja seuraava 5-2. Colorado on voittanut Predatorsin viimeksi vajaa kaksi vuotta sitten, mutta uskomme tilanteen muuttuvan tänään.

Isännät sijoittuvat lännessä yhdeksännelle sijalle. Kamppailu pudotuspelipaikoista on harvinaisen kova: piste-eroa nelossijan (Dallas Stars) ja 11. sijan (Calgary Flames) välillä on vaivaiset kuusi pistettä! On siis sanomattakin selvää, että jokainen piste on elintärkeä. Predators on vankistanut asemaansa lännen kärkipaikalla, jättäen Vegas Golden Knightsin neljän pisteen päähän.

Coloradon harmina on useat loukkaantumiset, mutta tämä ei ole menoa hidastanut – joukkue viilettää kolmen ottelun voittoputkessa, ja viime pelissä Minnesota Wild nöyrtyi lukemin 7-1. Ykköskenttä tehtaili matsissa huikeat viisi osumaa. Mainitaan vielä, että AVS on ollut pelottavan hyvä juurikin kotiareenalla. Viimeisestä viidestätoista kotipelistä sillä on 13 voittoa.

Myös Nashville on rautaisessa iskussa. Joukkue on voittanut seitsemän perättäistä peliä. Viime yönä se pelasi Vancouver Canucksia vastaan, josta voitto irtosi jatkoajalla. Nyt Predatorsilla on kolme tiukkaa vieraspeliä alla, eikä tämä voi olla näkymättä kentällä. Voitot Edmontonista ja Vancouverista olivat täpäriä. Illan ottelu on kolmas neljän päivän sisällä, mistä AVS saa selvän edun.

Tänään pelataan vastavirtaan. Voittojen perusteella kummatkin ovat huippuvireessä, mutta isännille tarjottavat kertoimet, sekä Predatorsin tiukka otteluaikataulu kääntää kelkan Coloradolle.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan vähintään kerran viikossa. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään tai Twitteriin, ”tägillä” #päivänvetovihje. Tägää myös @Veikkausvihjee1 Päivän Vetovihjeen kirjoittamisen yhteydessä. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset