Päivän Vetovihje: Colorado nappaa elintärkeät pisteet!

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Seuraava Päivän Vetovihje napataan ensi yön NHL-kierrokselta. Runkosarja lähenee loppuaan minkä myötä toisten pelit kovenee, siinä missä osa odottaa jo kesälomia. Pudotuspelipaikasta taisteleva Colorado Avalanche saa vieraakseen Chicago Blackhawksin, ja tänään luotamme motivoituneeseen kotijoukkueeseen.

Päivän Vetovihje: Colorado nappaa elintärkeät pisteet!

Valinta: Colorado Avalanche -0,5 (1.80 @Coolbet)

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kolmesti. Otteluvoitot ovat AVSin hyväksi 2-1. Viimeisin ottelu pelattiin viime viikolla Chicagossa ja tuolloin Avalanche kävi komealla ryöstöretkellä, kaataen isännät 1-5.

Avalanche tarvitsee pisteitä ja kipeästi. Tällä hetkellä se sijoittuu yhdeksänneksi omassa konferenssissaan, mutta kahdeksas sija on vain yhden pisteen päässä. On sanomattakin selvää että pisteitä ei saa hukata.

Coloradon viime pelit ovat olleet tiukkoja vääntöjä. Joukkue on jäänyt pisteittä kahdessa perättäisessä pelissä, joten nyt on aika palata voittojen äärelle. Näissä kahdessa pelissä AVS onnistui tehtailemaan vain kaksi maalia, mikä on hyvin yllättävää näin tulivoimaiselta joukkueelta. Joukkueella on kuitenkin tärkeä lepopäivä välissä joten nämä tappiot on jo unohdettu.

Chicago on jännän paikan äärellä. Joukkue selätti viime yönä Winnipeg Jetsin 6-2 lukemin. Kakkosveskari Anton Forsberg loukkaantui jo alkulämpimissä, minkä seurauksena häntä tuli paikkaamaan NHL-debyyttinsä tehnyt Collin Delia. Delia suoritui yllättävän hyvin, päästäen taakseen vain kaksi maalia, kunnes loukkaantui kolmannessa erässä. Tämän jälkeen askiin hyppäsi Scott Foster joka on ammatiltaan kirjanpitäjä. Blackhawksin maalivahtitilanne on siis epävarma. Emme näe Inkkareilla tässä kohtaa mahdollisuuksia, vaikka takana onkin yllätysvoitto Jetsistä. Sairastuvalla on tungosta ja yleinen suorittaminen on liian heikkoa.

Luotamme vieraiden kaatuvan selkein lukemin, sillä vahvempi Colorado ei yksinkertaisesti tätä matsia saa hävitä. Suorasta voitosta tarjotaan 1,80-kerrointa, mikä vielä kelpaa peleihin. Rohkeimmat voivat pelata kotijoukkueen voittoa tasoituksen kera, jolloin kerroin nousee reilusti yli kahden!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset