Päivän Vetovihje: Columbus nappaa ensi yönä kolmannen otteluvoittonsa!

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Torstain Päivän Vetovihjeessä hypätään jälleen NHL:n pudotuspelin pariin. Tulevana yönä nähdään kaksi kiinnostavaa matsia, joista tarkastelun alle poimitaan Columbuksen sekä Washingtonin välinen taisto. Blue Jackets johtaa tiukkaa ottelusarjaa lukemin 2-1.

Päivän Vetovihje: Columbus nappaa ensi yönä kolmannen otteluvoittonsa!

Valinta: Columbus Blue Jackets Money Line (1.85 @Coolbet)

Joukkueet ovat nyt pelanneet kolme neljännesvälieräottelua. Kamppailu on ollut erittäin tiukkaa – jokainen peli ratkesi vasta jatkoajalla. CBJ voitti kaksi ensimmäistä kohtaamista Washingtonissa, ja Capitals vei viimeisimmän kun Lars Eller tykitti voittomaalin Bobrovskyn selän taakse vasta toisen jatkoerän puolivälissä. Tasaista peliä ennakoimme tästäkin matsista, mutta vaakakuppi kallistuu isännille.

Columbuksella on takuulla tuoreessa muistissa viime kauden neljännesvälierät, jossa Penguins porskutti jatkoon otteluvoitoin 4-1. Sinitakit saivat arvokkaan opetuksen siitä mitä voittaminen vaatii, ja se näkyy nyt. Runkosarjassa Blue Jacketsin suurin ongelma löytyi maalinteosta (ennen siirtorajaa). Ensimmäisessä 63:ssa ottelussa jengi takoi maaleja keskiarvolla 2,57. Helmikuun lopulla Jarmo Kekäläinen hankki Vancouver Canucksista tehohyökkääjä Thomas Vanekin. Liekö tällä vaikutusta, mutta tuon jälkeen CBJ takoi maaleja keskiarvolla 3,89 / ottelu.

Washington on mielenkiintoinen tapaus. Kaudesta toiseen Caps suoriutuu runkosarjasta vakuuttavasti, mutta pudotuspeleissä ei tahdo herua menestystä. Washington on sen muutaman supertähden vuoksi melko yliarvostettu joukkue – tasaisuus puuttuu, ja juurikin sitä Columbukselta löytyy. Capitals ei kykene yhtä laadukkaaseen viisikkopuolustamiseen. Toinen ongelma majailee maalinsuulla. Ykkösveskari Braden Holtby oli käytännössä koko runkosarjan kaamoksessa, minkä seurauksena kokematon Philipp Grubauer nappasi Holtbyn tontin itselleen. Grubauer kuitenkin komennettiin vaihtopenkille toisessa ottelussa Columbusta vastaan. Holtby pelasi viime pelissä jossa Caps nappasi elintärkeän voiton, ja samainen mies nähdään tolppien välissä todennäköisesti myös ensi yönä. Nykykunnolla CBJ:n veskari Sergei Bobrovsky vie pidemmän korren.

Kuten alussa kirjoitimme, odotettavissa on jälleen tasainen ottelu. Columbuksella on kuitenkin kotietu, minkä lisäksi luotamme sen tasaisempaan viisikkopeliin. Coolbet tarjoaa suorasta voitosta huikeaa 2.45-kerrointa, mutta lapulle painetaan CBJ:n voitto jatkoaika mukaan lukien, sillä tasapelin riski on jälleen suuri.

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset