Päivän Vetovihje: Dallas Starsilla paikka kasvojenpesulle – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Dallas Starsilla paikka kasvojenpesulle

Valinta: Dallas Stars -0,5 (2.20 @Coolbet)

Neljättä perättäistä osumaa lähdetään metsästämään NHL:n parista. Tulevana yönä pelataan neljä ottelua, ja Päivän Vetovihje otetaan haltuun Dallasin ja St. Louisin välisestä taistosta.

Kuluneella kaudella joukkueet ovat kohdanneet kolmesti. Blues voitti kaksi ensimmäistä, ja Stars viimeisimmän. Kaikki kohtaamiset ratkesivat jo varsinaisella peliajalla. Silmään pistää myös kotiedun merkitys: viimeisestä kymmenestä keskinäisestä matsista peräti kahdeksan päättyi isäntien hyväksi.

Dallasin viimeisin matsi ei mennyt käsikirjoituksen mukaan, kun se hävisi Vancouver Canucksille 0-6. Nyt joukkue on kuitenkin saanut palautua tappiosta useamman päivän, joten eiköhän sotasuunnitelmat ole punottu uusiksi. Stars jäi viimeksi kotonaan nollille tammikuun lopussa Kingsiä vastaan – tuon ottelun jälkeen se palasi voittojen äärelle näyttävästi, ja saman kaavan uskomme tänäänkin jatkuvan.

Bluesin otteissa on kummallista ailahtelua. Se saattaa kaataa kovankin vastustajan tylyin lukemin, mutta vastapainoksi heikommat vastustajat ovat yllättäneet Nuottimiehet jo useampaan kertaan. Näiltä näkymin puolustaja Colton Parayko on sivussa ensi yönä, ja tämä tuo kakkoskentän puolustukseen ikävän loven.

Tässä kohtaa hypätään isäntien kelkkaan. Lähtökohdat ovat äkkiseltään tarkasteltuna hyvin tasaiset, kun molemmat vieläpä sijoittuvat läntisessä konferenssissa perättäisille sijoille. Luotamme kuitenkin Dallasin pesevän kasvonsa kotiyleisön edessä. Coolbet tarjoaakin kotivoitosta huippukerrointa verrattuna muihin yhtiöihin.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään tai Twitteriin, ”tägillä” #päivänvetovihje. Tägää myös @Veikkausvihjee1 Päivän Vetovihjeen kirjoittamisen yhteydessä. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset