Päivän Vetovihje: Dallas Starsin huippuvire jatkuu – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Dallas Starsin huippuvire jatkuu

Valinta: Dallas Stars -1,5 (2.25 @Coolbet)

Lätkän ystäville on tiedossa loistava päivä, kun NHL:ssä pelataan tänään neljä Prime Time -ottelua. Vedonlyönnin kannalta mielestämme paras matsi pelataan Dallasissa, jonne vieraaksi matkustaa Vancouver Canucks.

Joukkueet ovat tällä kaudelle kohdanneet kerran. Tuolloin Dallas oli parempi jatkoajalla 1-2. Canucks on voittanut Dallasissa viimeksi vuonna 2013, emmekä usko tähän tulevan muutosta tänäänkään.

Stars on viime päivinä ollut huippuvireessä, ja se on onnistunut parantamaan asemaansa läntisessä konferenssissa. Tällä hetkellä joukkue sijoittuu viidennelle sijalle. Vancouver sen sijaan laahaa edelleen sarjan hännillä, ja niillä tietämillä se tulee pysymään kauden loppuun saakka.

Isännät viilettävät viiden ottelun voittoputkessa. Joukkue on tällä viikolla selättänyt mm. Pittsburgh Penguinsin ja Chicago Blackhawksin. Erityisesti maalinteko on onnistunut, ja siitä on pääasiassa vastannut ykköskenttä, joka on ollut erittäin kovassa iskussa. Tämä ei lupaile hyvää vieraille.

Vancouver on hävinnyt neljä peliä perättäin, joista kaikki varsinaisella peliajalla. Illan ottelu on sen neljän ottelun vieraskiertueesta viimeinen. Tällä hetkellä peli tökkii monella osa-alueella, mutta kaksi suurintaa ongelmaa ovat viimeistely ja puolustuspelaaminen. Tekeminen on puuduttavaa, eikä pelaajien itseluottamus ole korkealla.

Luotamme Starsin vahvan vireen jatkuvan, sillä yksinkertaisesti mikään seikka ei puolla vierasjoukkueen voittoa. Kertoimet Dallasin suorasta voitosta eivät päätä huimaa, mutta Coolbetin tarjoama kerroin tasoitusvedosta on parempi kuin hyvä, ja siitä poimitaankin Päivän Vetovihje!

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään tai Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset