Päivän Vetovihje: Dallasin hurja vire saa ensi yönä jatkoa – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia!

Päivän Vetovihje: Dallasin hurja vire saa ensi yönä jatkoa

Valinta: Dallas Stars -0,5 (2.00 @Coolbet)

Ensi yönä hemmotellaan lätkän ja vedonlyönnin ystäviä, kun NHL:ssä pyörähtää käyntiin peräti 15 ottelua! Mielestämme paras ottelu nähdään Dallasissa, kun Toronto Maple Leafs matkustaa kivikovan Starsin luo.

Joukkueet pelaavat ensimmäistä kertaa vastakkain tällä kaudella. Viime kaudella ne kohtasivat kahdesti, jolloin molemmat voittivat kotiottelussaan. Mainitaan vielä, että keskinäiset ottelut ovat lähes poikkeuksetta ratkenneet jo varsinaisella peliajalla viime vuosina.

Molemmat sijoittuvat omissa konferensseissaan viiden parhaan joukkoon.

Kotijoukkue on hurjassa vireessä. Se on pelannut tammikuussa yhteensä kymmenen ottelua ja kirjauttanut näistä seitsemän voittoa. Viimeisimmässä kahdessa matsissa vastustajien verkkoja on heiluteltu antaumuksella – Dallas kävi viikonloppuna kaatamassa Buffalo Sabresin 1-7, ja seuraavaksi kotiareenalla kaatui Florida Panthers 6-1. Ottelu Panthersia vastaan oli repaleinen, sillä matsissa kerättiin peräti 138 jäähyminuuttia! Florida rouhi 84 jäähyminuuttia, ja Dallas 54. Vaikka ottelu päättyi selvään kotivoittoon, on Hitchkockilta takuulla irronnut pidempi saarna pukuhuoneessa.

Viime yönä Toronto pelasi Chicagoa vastaan, voittaen jatkoajalla 2-3 William Nylanderin rangaistuslaukauksella. Ennakoimme kyseiseen otteluun Blackhawksin voittoa, mutta Chicago ei kyennyt hyödyntämään maalintekopaikkojaan. Peli oli pääasiassa maalivahtien show’ta. Vaahterapaidoilla on edelleen useampi pelaaja sairastuvalla, eikä joukkueen otteet ole olleet vakuuttavia viime aikoina.

Dallasin maalille on jo vahvistettu Bishop, joka torjui viimeisimmänkin voiton. Toronton maalilla nähdään todennäköisesti viime yönäkin pelannut Andersen.

Luotamme vahvasti kotivoittoon. Dallas on nostanut tasoaan huimasti, ja maalinteon lisäksi se on onnistunut puolustuspelissä. Sillä on myös allaan pidempi lepoaika. Toronto nappasi viime yön voiton lähinnä maalivahdin pelastuksilla, mutta ensi yönä Starsin tulitus on liikaa. Coolbet tarjoaakin suorasta kotivoitosta kertoimen, jota emme sivuuta.

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset