Päivän Vetovihje: Devils jatkaa vakuuttavia otteitaan

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Päivän Vetovihjettä jatketaan NHL:n parissa. Runkosarja lähenee loppuaan ja pudotuspelit ovat jo oven takana. Viime aikainen teema pidetään samana – tänäänkin avainasiana on motivaatio. Devils saa vieraakseen New York Rangersin, ja mielestämme voittajasta ei ole epäselvyyttä.

Päivän Vetovihje: Devils jatkaa vakuuttavia otteitaan

Valinta: New Jersey Devils -1,5 (2.25 @Coolbet)

 Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kolme kertaa. Kaikki matsit pelattiin viime vuoden puolella, otteluvoittojen jakaantuessa Devilsin hyväksi 2-1. New Jersey on pelannut Rangersia vastaan erityisen hyvin kotiareenallaan Prudential Centerissä.

Kummallakin jengillä on kolme runkosarjapeliä jäljellä. Kotijoukkue sijoittuu idässä kahdeksanneksi ja se on lähes varmistanut pudotuspelipaikkansa. Florida Panthers hiipii takana viiden pisteen päässä. Playoff-paikka on käytännössä varmistettu mikäli Devils voittaa seuraavat kaksi matsia, joten motivaatio on 110%:a. Kaikki varmasti tietävät Rangersin kauden olleen pannukakku, joten siitä ei sen enempää.

Devils on napsinut pisteitä vakuuttavasti. Viimeisestä kymmenestä pelistä sillä on ainoastaan kaksi tappiota varsinaisella peliajalla, ja nämäkin pelit olivat San Jose Sharksia sekä Anaheim Ducksia vastaan. Viimeisimmät pelit ovat pääasiassa päättyneet Devilsin voittoon yhden maalin erolla. Otteluohjelma on ollut joukkueelle tiukka, mikä on varmasti tähän vaikuttanut. Tekeminen on tällä hetkellä ehjää – joukkue pysyy hienosti poissa jäähyboksista ja pelaa muutenkin kurinalaisesti. Mainitaan vielä, että kovin pistelinko Taylor Hall on nakuttanut viimeiseen viiteen matsiin tehot 4+4. Tämä ei lupaile hyvää Rangersille.

Rangersin lähtökohdat eivät ole parhaimmasta päästä. Nykyisten poissaolojen lisäksi myös Mats Zuccarello (joukkueen paras pistemies) sekä Jesper Fast ovat lähes 100%:n varmuudella sivussa. Rangersin viime pelit ovat pääasiassa menneet penkin alle, emmekä yksinkertaisesti jaksa uskoa vierasvoittoon, vieläpä kun uusimmat poissaolot huomioidaan.

Kotijoukkue lähtee matsiin selkeänä ennakkosuosikkina ja syystäkin. Tälläkin kertaa uskomme motivaation tekevän tehtävänsä. Tasoitusvedolla kerroin saadaan nostettua mukavasti yli kakkosen, ja se kelpaa ehdottomasti peleihin!

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset