Päivän Vetovihje: Devils jyrää Islandersin ensi yönä!

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Tulevan yön NHL-kierroksella pelataan yhdeksän ottelua. Yksi potentiaalisimmista kamppailusta nähdään Prudential Centerissä, jossa New Jersey Devils saa isännöitäväkseen New York Islandersin. Tänään luotamme selkeään kotivoittoon.

Päivän Vetovihje: Devils jyrää Islandersin ensi yönä!

Valinta: New Jersey Devils -1,5 (2.20 @Coolbet)

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kolmesti. Ensimmäinen matsi pelattiin tammikuun alussa, ja tuon kohtaamisen Isles vei rankkareiden jälkeen 5-4. Kaksi seuraavaa peliä päättyikin Devilsin voittoon jo varsinaisella peliajalla.

Devils on ”lähestulkoon” pakkovoiton edessä. Nyt se sijoittuu itäisessä konferenssissa kahdeksannelle sijalle 89:llä pisteellä. Joukkue käytännössä taistelee Florida Panthersin (86p) kanssa kahdeksannesta sijasta, joten motivaatio on kiistattomasti huipussaan. Uuden vuoden jälkeen Islandersin tekeminen on ollut heikkoa, ja tämän takia joukkue on ollut ulkona playoff-peleistä jo pidempään.

Isäntien viime pelit ovat olleet tasaisia vääntöjä, mutta joukkue on onnistunut kääntämään tiukatkin matsit voitoksi. Devils on tässä kuussa napannut vakuuttavia päänahkoja, kun se on kaatanut mm. Nashvillen, Vegasin, Pittsburghin ja Tampa Bayn. Tähän matsiin joukkue lähtee lähes täydellä rosterilla joten lähtökohdat ovat hyvät.

Viimeisestä kahdestakymmenestä pelistä Isles on hävinnyt 15 kertaa mikä kertoo kaiken oleellisen. Vaikka maalinteko ei ole joukkueelle ongelma, niin lähes poikkeuksetta vastustaja iskee aina isommat luvut taululle. Isles ei yksinkertaisesti kykene pelaamaan ehjää 60 minuuttista. Jengi pelasi viime yönä Toronto Maple Leafsia vastaan, häviten 4-5. Tästä isännät saavat marginaalisen edun pidemmän levon myötä.

Peliyhtiöt ovat merkanneet kotijoukkueen selväksi ennakkosuosikiksi, ja syystäkin. Devils nappaa tästä matsista täydet pisteet ja selvällä maalierolla. Tasoitusvedolla kerroin saadaankin mielestämme pelattavaksi!

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset