Päivän Vetovihje: Flamesin ja Islandersin välinen kohtaaminen jää vähämaaliseksi

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Viikon viimeinen Päivän Vetovihje poimitaan NHL:stä. Pelitarjonta jääkiekon osalta on harvinaisen nihkeä, kun tarjolla on vain neljä peliä, jos mukaan luetaan myös illan Prime Time -ottelu. Ehkäpä kiinnostavin kohtaaminen pelataan Calgaryssa, jossa kohtaavat Flames ja Islanders. Vieraat lähtevät otteluun hurjassa kahdeksan ottelun tappioputkessa, mikä tuo otteluun oman lisämausteensa.

Päivän Vetovihje: Päivän Vetovihje: Flamesin ja Islandersin välinen kohtaaminen jää vähämaaliseksi

Valinta: Calgary Flames Under 3,5 (1.87 @Coolbet)

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kerran. Ottelu pelattiin noin kuukausi sitten Barclays Centerissä, jossa Flames nappasi 2-3 voiton.

Calgary sijoittuu lännessä kymmenennelle sijalle, ja Islanders idässä yhdenneksitoista. Flames on täysillä mukana kamppailemassa pudotuspelipaikoista. Niin on myös vierasjoukkue ainakin teoriassa, mutta käytännössä pudotuspelipaikan saavuttaminen alkaa olemaan jo epätodennäköistä. Tästä huolimatta kirvestä ei ainakaan vielä ole heitetty kaivoon.

Flames saapuu kotiareenalleen kolmen vieraspelin jälkeen. Kiertue sujui lähes moitteettomasti, sillä ainoan tappion joukkue koki Pittsburgh Penguinsia vastaan, ottelun päättyessä jatkoajan jälkeen 4-3. Peliyhtiöt ovat asettaneet Calgaryn kohtuu selväksi ennakkosuosikiksi mikä selittyy suoraan Islesin tappioputkella. Voittajaa emme lähde arvioimaan, mutta emme usko Flamesin ilottelevan maaleilla.

Noh, entäpä Islanders? Viime voitosta on kolmisen viikkoa aikaa. Tilanne alkaa olemaan kaoottinen. Tappioputken katkeaminen on ollut todella lähellä, sillä viimeiset kolme matsia on ratkottu varsinaisen peliajan jälkeen. Islanders johti näitä kaikkia otteluita vähintään yhdellä maalilla pidemmän aikaa, mutta siltikin vastustaja oli jokaisessa parempi.

Pelivalinta on omalla tavallaan ”tulenarka”, sillä Islanders on tällä hetkellä arvaamaton joukkue. Se on kuitenkin viime peleissään pelannut puolustuspainotteisesti ja vastustajien maalimäärät ovat pysyneet alhaalla (viimeisessä kymmenessä pelissä joukkue on päästänyt 2,2 maalia ottelua kohden). Joukkueella on allaan pari lepopäivää mikä on varmasti tehnyt terää. Isles tekee kaikkensa palatakseen voittojen pariin, joten odotettavissa on jälleen tarkkaa oman pään peliä.

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset