Päivän Vetovihje: Florida Panthers nappaa elintärkeät pisteet

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Uusi viikko startataan Päivän Vetovihjeen osalta NHL:n parissa! Tuleva yö tarjoilee meille yhteensä kuusi ottelua. Florida Panthers saa vieraakseen Carolina Hurricanesin, ja tästä otamme kopin. Mielestämme on kohtuullista sanoa, että ottelu on Panttereille ehkäpä koko kauden tärkein ottelu, ja uskommekin Carolinan poistuvan BB&T Centeristä pisteittä.

Päivän Vetovihje: Florida Panthers nappaa elintärkeät pisteet

Valinta: Florida Panthers -0,5 (1.95 @Coolbet)

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti – molemmat matsit pelattiin Carolinassa, Hurricanesin ollessa parempi kummallakin kerralla. Nyt Floridalla on oiva tilaisuus ottaa revanssi. Florida ei ole ollut Carolinalle helppo paikka pelata sillä Panthers on viimeisestä kymmenestä kotiottelusta kaatanut Carolinan seitsemän kertaa.

Kuten alussa kirjoitimme, niin kyseinen ottelu on isännille äärettömän tärkeä. Florida sijoittuu idässä yhdeksänneksi. New Jersey Devils on sen edellä seitsemän pisteen päässä. Panthers on kuitenkin pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin Devils, joten pudotuspelipaikka on edelleen mahdollinen, mutta tappioihin ei ole varaa. Carolinan kausi sen sijaan tulee päättymään runkosarjaan joten viimeiset kolme peliä se pelaa ainoastaan kunniasta.

Floridalla on takanaan neljän ottelun vieraskiertue. Kiertue ei mennyt aivan nappiin, sillä joukkue nappasi ainokaisen voittonsa New York Islandersista lukemin 0-3. Viime pelissä Panthers otti kunnolla pataan Boston Bruinsilta (5-1), eli nyt täytyy todellakin skarpata.

Carolina on jo jonkin aikaa pelannut ilman paineita, ja tämän seurauksena se on aika ajoin kyennyt yllättävän hyviin suorituksiin tasoonsa nähden. Viimeisestä kymmenestä matsista jengi on napannut viisi voittoa, tosin näissä peleissä oli vastassa mm. Arizona Coyotes, Ottawa Senators sekä New York Islanders.

Lähtökohdat lupailevat tasaista ottelua, mutta luottomme kotijoukkueeseen on kova. Mikäli Florida tämän kamppailun häviää niin playoff-paikka on lähes mahdottomuus. Motivaatio on tässä kohtaa avainasia. Isännillä on myös yksi lepopäivä enemmän kuin Carolinalla. Coolbet tarjoaa suorasta voitosta vajaan kakkosen kerrointa, ja tämä kelpaa pelattavaksi.

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset