Päivän Vetovihje: Florida Panthersin kotivoittoputki jatkuu

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Tänäänkin vedonlyöjiä hemmotellaan kattavalla pelitarjonnalla. Pitkän pohdinnan jälkeen skippaamme päivän pelit, ja hypätään suoraan yön selkään. Tulevan yön NHL-kierroksella pelataan peräti 12 ottelua. Päivän Vetovihje napataan Florida Panthersin ja Montreal Canadiensin välisestä taistosta, ja tässä ollaan vahvasti isäntien kelkassa.

Päivän Vetovihje: Florida Panthersin kotivoittoputki jatkuu

Valinta: Florida Panthers -0,5 (1.95 @Coolbet)

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kahdesti. Ensimmäisen ottelun Habs voitti kotonaan 5-2, ja seurava matsi päättyi Floridalle 2-0.

Florida kamppailee kiivaasti itäisen konferenssin pudotuspelipaikoista. Panthersilla on matkaa kahdeksanteen sijaan vain kaksi pistettä ja tämän lisäksi joukkueella on allaan vain 64 ottelua, kun suurin osa pelannut 66-68 matsia. Perässä roikkuu kaksi potentiaalista joukkuetta (Hurricanes ja Islanders), joten motivaatiota isännillä riittää.

Isännät ovat napsineet pisteitä varsin tehokkaasti tammikuun jälkeen. Viimeisestä viidestätoista pelistä joukkue on hävinnyt vain neljästi, ja näissäkin matseissa vastustajat olivat sieltä kovimmasta päästä. Viimeisin matsi oli Tampa Bayta vastaan, jonka Lightning voitti tiukasti jatkoajalla. Florida kykenee ehjään viisikkopeliin, ja tällä hetkellä etenkin maalinteko onnistuu. Panthers on voittanut kotiareenallaan kuusi peliä putkeen, ja uskomme putken jatkuvan.

Montrealin lähtökohdat ovat pitkälti samat kuin viime matsissa New Jersey Devilsiä vastaan, johon vihjasimmekin kotivoittoa (6-4). Antti Niemeä paikkaa (näiltä näkymin) tässäkin pelissä varsin kokematon Charlie Lidgren. Loukkaantumisia riittää, minkä vuoksi jo ennestään kapea materiaali on heikko. Canadiensin peli ei tahdo pysyä kasassa ja tämän seurauksena mm. jäähyaitiossa istutaan liikaa. Yksi suurimmista ongelmista on oman pään pelaaminen, mikä tietää vaikeuksia kun vastassa on tehokas Florida.

Kotivoiton kertoimet vaihtelevat eri peliyhtiöllä aina 1,70-1,95 välillä. Coolbet tarjoaa Floridan suorasta voitosta vielä 1,95-kerrointa, mikä on pelaamisen arvoinen. Rohkeimmat voivat vielä hakea Alexander Barkovin osumaa – mies on lyönyt limpun nuottaan viidesti viimeisessä viidessä pelissä.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset