Päivän Vetovihje: Floridan ja Bostonin välillä nähdään tarkka, vähämaalinen taisto!

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

NHL:n runkosarja häämöttää päättymistään. Kaikilla joukkueilla on enää kaksi peliä jäljellä, lukuunottamatta Florida Panthersia sekä Boston Bruinsia, jotka pelaavat vielä kolme ottelua. Joukkueet ottavat tulevana yönä yhteen BB&T Centerissä, ja tästä kaivetaan seuraava Päivän Vetovihje. Florida on pakkovoiton edessä ja Boston pyrkii säilyttämään itäisen konferenssin piikkipaikkansa.

Päivän Vetovihje: Floridan ja Bostonin välillä nähdään tarkka, vähämaalinen taisto!

Valinta: Florida Panthers – Boston Bruins Under 5,5 (2,10 @Coolbet)

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti. Molemmat matsit pelattiin viime kuussa. Ensimmäinen päättyi Floridan 3-0 voittoon, mutta Boston nappasi seuraavassa tylyn revanssin lukemin 5-1.

Isäntien sijoitus runkosarjassa on kriittinen. Joukkue sijoittuu idässä yhdeksänneksi, neljän pisteen päähän Philadelphia Flyersista. Panthersin ainoa valttikortti on se että sillä on yksi ottelu enemmän pelattavana. Sen lisäksi että Panttereiden on pakko voittaa ensi yönä, sen tulee myös toivoa että Flyers ei onnistu omissa otteluissaan. Boston liitää samaisen konferenssin piikkipaikalla ja se on tasapisteissä Tampa Bay Lightningin kanssa. On siis selvää että molemmista leireistä löytyy ensi yönä motivaatiota.

Kolmen ottelun tappioputken jälkeen Florida on iskenyt isompaa vaihetta silmään. Viime pelissä se kukisti Nashville Predatorsin 2-1 ja tätä ennen kaatui Carolina Hurricanes 3-2. Veräjänvartija Roberto Luongo piti jengiä pystyssä kummassakin ottelussa ja kaiken järjen mukaan mies nähdään tolppien välissä myös ensi yönä. Kahdessa edellisessä matsissa Florida otti vain kolme jäähyä – peli on siis hyvin tarkkaa, ja sitä se tulee olemaan myös ensi yönä. Kerrotaan vielä loppuun että joukkue lähtee matsiin ilman ainuttakaan loukkaantumista, joten lähtökohdat ovat hyvät.

Boston hävisi viime pelinsä Tampa Bay Lightningille 4-0. Tätä ennen Bruinsin viime aikaiset ottelut ovat olleet melko tiukkoja vääntöjä ja voittajaa on jouduttu useasti ratkomaan varsinaisen peliajan jälkeen. Nallekarhuilla on päällä muutama loukkaantuminen, merkittävimpinä Rick Nash sekä Riley Nash.

Kertoimien valossa on odotettavissa runsasmaalinen taisto, mutta mielestämme asia on juuri päinvastoin. Luvassa on hyvin tarkkaa peliä kummankin joukkueen osalta, eikä turhia jäähyjä varmastikaan nähdä. Under 5,5 -vedosta tarjotaan yli kakkosen kerrointa ja tämä löytää tiensä vetolapulle milloin tahansa.

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset