Päivän Vetovihje: Flyersin hurja vire saa jatkoa ensi yönä – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Vihjekisa
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Flyersin hurja vire saa jatkoa ensi yönä

Valinta: Philadelphia Flyers -0,5 (2.45 @Coolbet)

Uusi viikko isketään Päivän Vetovihjeen osalta käyntiin NHL:n avulla! Tulevana yönä on tarjolla viisi ottelua, ja tartumme Montrealin ja Philadelphian väliseen taistoon.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti Philadelphiassa. Flyers voitti näistä molemmat kohtaamiset.

Habs on viime aikoina valunut alas tasaiseen tahtiin runkosarjassa, ja tämän hetkinen sijoitus lännessä on 14. Flyers päinvastoin on ainoastaan parantanut asemiaan konferenssissa, ja nyt se sijoittuu jo viidenneksi.

Habs treidasi viikonloppuna Thomas Plekanecin Toronto Maple Leafsiin. Mies oli edustanut koko NHL-urallaan ainoastaan Montrealia. Canadiens sai vaihdossa kaksi AHL-pelaajaa sekä 2. kierroksen varausvuoron ensi kaudelle. Isäntien vaikeaa ajanjaksoa on käsitelty jo useampaan otteeseen, joten ei siitä sen enempää. Viimeisimmässä ottelussa Tampa Bayta vastaan Habs onnistui venyttämään ottelun jopa rankkareille asti, jonka Lightning lopulta voitti.

Flyers on tällä hetkellä koko liigan kuumin joukkue, vieläpä ylivoimaisesti. Se on viimeisestä kymmenestä pelistään voittanut yhdeksän. Näistä tosin jopa viidessä mentiin jatkoille. Phila hankki Petr Mrazekin paikkaamaan loukkaantunutta veskari-osastoa, ja tsekkiläinen onkin hoitanut tonttinsa kiitettävästi.

Philadelphian leirissä on tällä hetkellä kova tekemisen meininki, ja pisteitä himoitaan tosissaan. Habs pelaa ainoastaan kunniasta kotiyleisön edessä, mutta emme usko sen riittävän. Vierasvoitosta tarjotaan mielettömiä kertoimia, ja Coolbetilta löytyy ehkäpä paras. Mielestämme myös Money Line -veto (voittaja jatkoaika ja rankkarit mukaan lukien) on oivallinen kohde kokeiltavaksi.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään tai Twitteriin, ”tägillä” #päivänvetovihje. Tägää myös @Veikkausvihjee1 Päivän Vetovihjeen kirjoittamisen yhteydessä. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset