Päivän Vetovihje: Hämeenlinnassa ilotellaan maaleilla – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Vihjekisa
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee viikoittain voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Hämeenlinnassa ilotellaan maaleilla

Valinta: HPK – Sport Over 5 (1.90 @Coolbet)

Liigan runkosarja on lähellä päättymistään. Tänään Liigassa nähdään neljä mielenkiintoista ottelua, ja Päivän Vetovihjeessä tartutaan HPK:n ja Sportin väliseen taistoon, jossa uskomme maalisummerin soivan vinhaan tahtiin.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kolmesti. HPK on voittanut jokaisen kohtaamisen, eikä yhteenkään tarvittu jatkoaikaa. Viimeisin ottelu pelattin tammikuun lopussa Vaasassa ja tämä päättyi 2-4.

HPK:n arkkuun on isketty viimeinen naula. Se ei viime peleissä ole saanut tarvitsemiaan pisteitä, ja juurikin ne joukkueet ketä vastaan Kerho kilpaili, onnistuivat omissa peleissään. Playoff-paikasta taisteleva Ilves nappasi tiistaina kolme pistettä Pelicansilta, ja Ässät paransi eilettäin asemiaan, voittaen Saipan 5-1. Kerholla on pudotuspelipaikkaan matkaa 10 pistettä ja sillä on enää neljä ottelua jäljellä, joten ”tämä oli tässä”. Sport myhäilee edelleenkin sarjan viimeisenä.

Vielä viime ottelussa Kalpaa vastaan HPK taisteli tosissaan voitosta, mutta vieraat olivat parempia luvuin 1-2 jatkoajalla. Tuolloin hämeenlinnalaisilla oli teoreettiset mahdollisuudet playoffs-paikkaan, mutta enää ei ole mitään mistä taistella. Pukukopissa lienee ilmassa pientä turhautumista. Kerhon ongelmana viime aikoina on ollut tehottomuus – se on viimeisessä viidessä ottelussa tehtaillut vain yhdeksän osumaa. Uskomme, että paineettomuuden myötä myös ketsuppipullo aukeaa.

Sport pelasi viimeksi Tapparaa vastaan. Vaasalaiset johtivat ottelua 2-1, kunnes Tappara kiri toisessa erässä tasoihin ja kolmannessa ohitse. Sportin materiaali on eittämättä liigan heikoimmasta päästä, ellei heikoin. Aika ajoin joukkue on kuitenkin iskenyt taululle hyvän määrän maaleja, ja viimeisessä kymmenessä pelissä se on nikkaroinut 2,5 maalia per peli.

Uskomme, että tässä ottelussa puolustuspeli ei ole yhtä tärkeässä roolissa kuin tavallisesti. HPK ei halua munata kotiyleisön edessä, ja Sport kiusaa minkä pystyy. Coolbet tarjoaa Over 5-vedolle (mikäli ottelussa syntyy tasan viisi maalia, saat panoksesi takaisin) pelattavaa kerrointa.

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan vähintään kerran viikossa. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään tai Twitteriin, ”tägillä” #päivänvetovihje. Tägää myös @Veikkausvihjee1 Päivän Vetovihjeen kirjoittamisen yhteydessä. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset