Päivän Vetovihje: Heikko Montreal kaataa heikomman Rangersin – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Vihjekisa
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Heikko Montreal kaataa heikomman Rangersin

Valinta: Montreal Canadiens -0,5 (2.10 @Coolbet)

Tulevan yön NHL-kierros tarjoaa mukavat 11 ottelua. Päivän Vetovihje poimitaan Montreal Canadiensin ja New York Rangersin välisestä kohtaamisesta. Kummankin tekeminen on tulosten valossa umpisurkeaa, mutta me hyppäämme isäntien kelkkaan.

Kuluneella kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti. Molemmat voittivat kotiottelunsa varsinaisella peliajalla.

Habs sijoittuu idässä sijalle 14, ja Rangers yhdenneksitoista. Kumpikin on jo kuopannut haaveet kevään pudotuspeleistä, joten enää pelataan käytännössä kunniasta.

Isännät ovat hävinneet kuusi peliä perättäin, ja viimeisestä kymmenestä matsista joukkueella on vain kaksi voittoa. Canadiens on suorittanut kotiareenallaan selvästi paremmin kuin vieraissa, sillä joukkue on oman konferenssinsa heikoin vierasjengi. Suurimpana vaikeutena on oman alueen peli, kun puolustuksesta uupuu Shea Weber ja Price ailahtelee.

Rangersin tekeminen on vähintään yhtä heikkoa. Myös sillä on kaksi voittoa kymmenen pelin otannalla. Joukkueen puolustuspeli on sanalla sanottuna läpimätää, mikä näkyi hyvin viime pelissä Philadelphia Flyersia vastaan. Pakistosta uupuukin useampi pelaaja. Nyt vielä Nick Holden siirtyy Boston Bruinsiin, ja hänen tilalleen tulee Rob O’gara, joka on taalajäillä melko noviisi. Tämä ei ainakaan helpota puolustusosaston ongelmia. Maalin suulla nähdään Alexandar Georgiev, jolle ottelu on NHL-uran ensimmäinen.

Kummankaan lähtökohdat ei mairittele, mutta meidän papereilla vieraiden tilanne on selvästi heikompi. Ottelussa ei käytännössä ole mitään pelissä, mutta uskomme Habsin katkaisevan tappioputkensa kotiyleisön edessä. Tästä tarjotaankin oivallista kerrointa.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään tai Twitteriin, ”tägillä” #päivänvetovihje. Tägää myös @Veikkausvihjee1 Päivän Vetovihjeen kirjoittamisen yhteydessä. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset