Päivän Vetovihje: Hyvävireinen Arizona jatkaa voittoputkeaan – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Hyvävireinen Arizona jatkaa voittoputkeaan

Valinta: Arizona Coyotes Money Line (2.00 @Coolbet)

Ensi yön NHL-kierros on jälleen kultaa täynnä, kun tarjolla on peräti 11 ottelua. Gila River Arenalla nähdään mielenkiintoinen taisto, kun hyvävireinen Arizona isännöi konttaavaa Montrealia.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kerran, ja tuolloin Coyotes oli parempi lukemin 4-5. Viimeisestä viidestä keskinäisestä Arizona on voittanut kolmesti.

Arizonan kausi on edennyt ”odotusten mukaisesti”, kun se pitää koko liigan jumbosijaa. Montreal on sen sijaan yllättänyt, sillä joukkue matelee läntisen konferenssin kolmanneksi viimeisellä sijalla. Kauden alkaessa kukaan ei odottanut Habsilta tällaista alisuorittamista, ja nyt voikin sanoa että joukkue saa keskittää katseet kohti ensi kautta.

Isännillä on takanaan kahden pelin voittoputki. Ensin kaatui Chicago Blackhawks 6-1, ja seuraavaksi San Jose Sharks 1-2. Antti Raanta piti joukkuetta hienosti pystyssä. Coyotes on tällä kaudella ainoastaan kerran kyennyt kolmen ottelun voittoputkeen, ja nyt uskomme toiseen kertaan.

Montreal on hävinnyt kolme peliä perättäin. Viimeisimmän tappion se koki viime yönä Colorado Avalanchea vastaan, jossa isännät olivat parempia numeroin 2-0. Soihdunkantaja Shea Weber uupuu edelleen pakistosta, ja tämä näkyy kentällä.

Kanadalaismedia on ryöpyttänyt Habsia läpi kauden, ja paineet ovat takuulla huipussaan. Tekeminen on jokaisella osa-alueella heikkoa. Arizona lähtee peliin tuoreemmilla jaloilla, ilman paineita. Valintaa perustelemme pääasiassa myös kertoimella, sillä meidän paperilla vieraat kantavat altavastaajan viittaa tässä kohtaamisessa.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään tai Twitteriin, ”tägillä” #päivänvetovihje. Tägää myös @Veikkausvihjee1 Päivän Vetovihjeen kirjoittamisen yhteydessä. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset