Päivän Vetovihje: Ilves nappaa täydet kolme pistettä – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Vihjekisa
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee viikoittain voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Ilves nappaa täydet kolme pistettä

Valinta: Ilves -0,5 (2.05 @Coolbet)

Lauantain pelitarjonta on ainakin lätkän osalta huippukattava: luvassa on seitsemän Liiga-ottelua, KHL:n pudotuspelejä sekä NHL:n Prime Time -matseja. Päivän Vetovihje napataan Jukureiden ja Ilveksen välisestä kohtaamisesta. Ilveksen kerroin nousi hetki sitten yli kahden, mikä lopulta sinetöi valinnan.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kolmesti. Otteluvoitot ovat Tupsukorvien hyväksi 2-1. Kohtaamiset ovat olleet yllättävän tiukkoja – kahdessa ensimmäisessä voittaja selvisi vasta rankkareilla. Viimeisimmän matsin Jukurit vei lukemin 0-3, ja tänään on Ilveksen vuoro käydä ryöstöretkellä.

Jukureilla on neljä runkosarjapeliä jäljellä ja tällä hetkellä joukkue sijoittuu toiseksi viimeiseksi. Ilveksen tilanne sen sijaan on äärimmäisen kiehtova. Joukkue on poiminut pisteitä hyvään tahtiin, ja nyt sillä on mahdollisuus pudottaa kunnon kiekkopommi ja nousta pudotuspeleihin. Tamperelaisilla on kolme runkosarjapeliä pelaamatta, ja joukkue on neljän pisteen päässä Pelicansista. Tänään Ilves onkin ”pakkovoiton” edessä.

Jukureiden otteet ovat olleet säälittävän kehnoja. Viime aikoina se on ollut tehoton maalinteossa, eikä voittoja ole tippunut. Viimeisestä kymmenestä pelistä mikkeliläiset ovat voittaneet vain yhden varsinaisella peliajalla, ja tämäkin oli KooKoota vastaan.

Ilves on näyttänyt kyntensä viime peleissä. Eilettäin se pelasi Tapparaa vastaan, häviten rankkareilla 3-2. Tupsukorvat ovat viimeisestä kymmenestä pelistä jääneet pisteittä vain kaksi kertaa. Joukkue on selvästi panostanut oman pään peliin, sillä vastustajien maalintekopaikat ovat jääneet vähäisiksi.

Tänään hypätään vieraiden kelkkaan. Ilves osaa pelata paineen alla, eikä isännillä ole mitään pelissä. Coolbet tarjoaa vierasvoitosta yli kakkosen kerrointa, ja se poimitaan lapulle!

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan vähintään kerran viikossa. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään tai Twitteriin, ”tägillä” #päivänvetovihje. Tägää myös @Veikkausvihjee1 Päivän Vetovihjeen kirjoittamisen yhteydessä. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset