Päivän Vetovihje: Jupiler Leaguessa ilotellaan maaleilla – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia!

Päivän Vetovihje: Jupiler Leaguessa ilotellaan maaleilla

Valinta: Gent – Club Brugge over 2,5 (2.03 @Coolbet)

Sunnuntain pelivalikoima on jalkapallon osalta varsin kattava. Päivän Vetovihje poimitaan tänään Belgian Jupiler Leaguesta, jossa Gent isännöi sarjakärki Club Bruggea.

Club Brugge on jo varmistanut sarjan voiton ja täten pääsyn Mestarien Liigan lohkovaiheeseen. Sen sijaan Gentin pelit ainoastaan kovenee.

Joukkueet pelasivat viime vuonna vastakkain neljä kertaa, ja ainoastaan yhdessä ottelussa tehtiin alle kolme maalia. Vieraiden vahvuus on tällä kaudella ollut nimenomaan maalinteko – joukkue on nakuttanut ottelua kohden keskimäärin 2,5 osumaa. Club Brugge on pelannut 23 ottelua, ja peräti yhdeksässätoista ottelussa on syntynyt vähintään kolme osumaa. Viimeisimmän alle kolmen maalin ottelun jengi pelasi marraskuun alussa. Pelkästään nämä faktat saavat ihmettelemään kerrointa, jonka Coolbet tarjoaa over 2,5 vedosta. Gentin ottelut ovat olleet selvästi vähämaalisempia, sillä joukkueen otteluissa on syntynyt keskimäärin 2,2 maalia per peli. Tästä huolimatta uskomme tänään maalijuhlaan – Club Brugge lähtee otteluun ilman minkäänlaisia paineita, joten hyökkäyspeli on todennäköisesti pirteää. Gent lähtee taistelemaan pisteistä kynsin ja hampain, joten pallo tulee takuulla uppoamaan verkon perukoille molemmissa päädyissä.

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset