Päivän Vetovihje: Kahdestoista perättäinen osuma hakusessa – luotetaan Panthersiin!

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

NHL on ollut Päivän Vetovihjeiden osalta todellinen kultakaivos viime päivinä. Tulevana yönä pelataan viisi NHL-ottelua, ja sieltä lähdetään hakemaan kahdettatoista perättäistä osumaa. Florida Panthers matkustaa Montreal Canadiensin vieraaksi, eikä meiltä löydy luottoa isännille.

Päivän Vetovihje: Kahdestoista perättäinen osuma hakusessa – luotetaan Panthersiin!

Valinta: Florida Panthers -0,5 (2.15 @Coolbet)

Tällä kaudella joukkueet ovat pelanneet kolmesti vastakkain. Ensimmäinen pelattiin heti alkukaudesta ja tuolloin Montreal oli parempi 5-1 lukemin. Seuraavat kohtaamiset päättyivät Floridan hyväksi 2-0 ja 5-0. Viimeisimmästä kohtaamisesta (joka päättyi 5-0) on alle kaksi viikkoa aikaa – eikä mikään ole sen jälkeen.

Runkosarjan tilanne on Panthersin osalta vähintäänkin jännittävä. Se sijoittuu itäisessä konferenssissa yhdeksänneksi. Playoff-viivan yläpuolelle on matkaa vain viisi pistettä. Floridan etuna on se, että joukkue on pelannut vain 69 ottelua kun muilla on takana keskimäärin 71-72 matsia. Jengillä ei todellakaan ole varaa hukata yhtään pisteitä, mutta mahdollisuudet sille että kausi jatkuu runkosarjan jälkeen, ovat varsin realistiset.

Montrealia vastaan ollaan pelattu useasti joten joukkueen nykytilannettakin on puitu riittämiin. Viime pelissä se hävisi Toronto Maple Leafsille 4-0 lukemin. Sairastupa on jo pidempään ollut ”pullollaan” ja tekeminen on suoraan sanottuna halutonta. Lähtökohdat ovat siis kaikin puolin kehnot.

Floridan viime pelit ovat olleet jokseenkin ailahtelevia. Viime viikolla se hävisi ensin Ottawa Senatorsille 3-5. Seuraavassa matsissa Panthers kaatoi Boston Bruinsin 3-0 ja tämän jälkeen selkään tuli Edmonton Oilersilta 2-4. Tässä ottelussa joukkue kärsi tehottomuudesta – laukauksia oli 42 ja ylivoimaa yli kymmenen minuuttia. Tämä oli Panttereille varmastikin tärkeä herätys, sillä tällaisiin virheisiin ei voi sortua.

Vierasjoukkue on tässä kohtaa selkeä ennakkosuosikki. Otteluohjelma on ollut sille suotuisa ja nyt se on saanut levätä parisen päivää. Florida lähtee tähän matsiin takuulla kurinalaisella asenteella. Vierasvoiton kertoimet ovat alhaimmillaan 1,90-luokkaa, joten Coolbetin tarjoama 2,15 kelpaa ehdottomasti peleihin!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset