Päivän Vetovihje: Kanadan ja Latvian välillä ei maalijuhlia nähdä

Julkaissut:
Päivitetty: toukokuu 14, 2018
Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Päivän Vetovihjeessä siirrytään tänään jääkiekon MM-kisoihin. Kanada ja Latvia kohtaavat klo 21:15, ja tästä otamme kopin. Ottelu on molemmille alkulohkon toiseksi viimeinen, eikä kumpikaan vielä ole varmistanut jatkopaikkaa, joten pisteistä taistellaan tosissaan. Uskomme tämän näkyvän alhaisena maalimääränä.

Päivän Vetovihje: Kanadan ja Latvian välillä ei maalijuhlia nähdä

Valinta: Under 6,5 (1.83 @Coolbet)

Kanada pelasi viimeisimmän ottelun Suomea vastaan. Leijonat voitti ottelun hurjin 1-5 lukemin. Ottelu oli Kanadan osalta totaalinen pannukakku – joukkueen peli oli hyvin rikkonaista ja kuumimmat tähdet turhautuivat. Tämä näkyi mm. korkeissa jäähymäärissä, sillä kanukit istuivat boksissa peräti 22 minuuttia. Tänään tuskin nähdään samanlaista sekoilua.

Latvia on suoriutunut odotuksiin nähden yllättävän hyvin, lukuun ottamatta ottelua Leijonia vastaan jonka Suomi voitti 8-1 lukemin. Muissa peleissä joukkue on kyennyt pitämään vastustajien maalimäärät alhaalla. Latvia on onnistunut jopa taistelemaan tasapelin Yhdysvaltoja vastaan. Nyt joukkue sijoittuu B-lohkossa viidennelle sijalle, heti Kanadan taakse. Jatkopaikka on äärettömän lähellä, mutta tätä peliä ei saisi hävitä.

Ottelun lähtökohdat ovat selkeät. Molempien täytyy tämä peli voittaa jotta jatkopaikka varmistuu. Kaiken järjen mukaan Kanada nappaa täydet pisteet, mutta luotamme Latvian kuitenkin taistelevan viimeiseen hengenvetoon asti. Peliyhtiöt ennakoivat räiskyviä maalijuhlia, mutta tässä olemme eri mieltä. Coolbet tarjoaa alle 6,5 maalista melkein kakkosen kertoimen, ja se kelpaa pelattavaksi.

Tästä Coolbetin jääkiekko-kohteisiin!

COOLBET: 100% TALLETUSBONUS 150€ ASTI

 

 

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide