Päivän Vetovihje: Kärpät nappaa tänään kolmannen voittonsa

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Päivän Vetovihjeessä pureudutaan Liigan pariin kun HIFK isännöi Kärppiä neljännessä välieräkohtaamisessa. Ottelusarja on oululaisten hyväksi 1-2. Pelinilme on muuttunut täysin ensimmäisen kohtaamisen jälkeen jossa HIFK oli kuskin paikalla. Kertoimien valossa on odotettavissa tasainen ottelu ja tämän allekirjoitamme. Vaakakuppimme kallistuu kuitenkin vierasvoittoon.

Päivän Vetovihje: Kärpät nappaa tänään kolmannen voittonsa

Valinta: Kärpät Money Line (2.05 @Coolbet)

Ensimmäisessä ottelussa HIFK kävi Oulussa hurjalla ryöstöretkellä, kun isännät kaatui 1-4 lukemin. Seuraavassa kamppailussa nähtiinkin vahvempi Kärppä-lauma. Kolmannessa erässä tapahtuneen kirin ansiosta ottelu päättyi vierasvoittoon jatkoajalla, Miska Humalojan pussittaessa kiekon reppuun vain alle kahdessa minuutissa. Viimeisin ottelu pelattiin lauantaina Oulussa eikä voittajasta ollut epäselvyyttä, kun kotijoukkue nollasi HIFK:n lukemin 3-0.

Kärpät panosti viime ottelussa tiiviiseen puolustuspeliin mikä lopulta koitui helsinkiläisten kohtaloksi. Kärppien viisikkopeli oli taitavaa, eikä HIFK:lla yksinkertaisesti ollut aseita sen murtamiseen ja kaiken kukkuraksi Veini Vehviläinen loisti torjunnoillaan. Uskomme vieraiden aloittavan tänään samalla taktiikalla – odotettavissa on vähämaalinen ja tasainen kamppailu, mutta luotamme Kärppien olevan himpun verran edellä tässäkin kohtaamisessa. Oululaiset saavat askiin Mikael Ruohomaan joka loukkaantui toisessa kohtaamisessa. Ruohomaan paluu on vieraiden kannalta elintärkeää.

Tänään nähdään varmasti halukkaampi HIFK mitä lauantaina nähtiin, sillä tätä ottelua joukkue ei saisi yksinkertaisesti saisi hävitä. HIFK todennäköisesti lähtee kamppailuun rohkeammalla hyökkäyspelillä, yrittäen murtaa vastustajan viisikkopelin. Emme kuitenkaan usko tämän riittävän, sillä Kärppien tekeminen on parantunut peli peliltä.

Kärppien voitosta (jatkoaika mukaan lukien) tarjotaan yli kakkosen kerrointa, ja se kelpaa ehdottomasti peleihin. HIFK saa pienen buustin kotiedusta, mutta mielestämme Kärpät lähtee matsiin hiuksenhienona ennakkosuosikkina, joten kaikki yli kakkosen kertoimet Kärppien voitosta ovat pelattavia.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset