Päivän Vetovihje: Kärpät ottaa Saipasta revanssin – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia!

Päivän Vetovihje: Kärpät ottaa Saipasta revanssin

Valinta: Kärpät -0,5 (2.03 @Coolbet)

Lätkätarjonta on tänään melko kapea, kun rapakon toisella puolella aletaan valmistautumaan All-Star -viikonloppuun. Liigassa pelataan kolme matsia, ja Päivän Vetovihje poimitaan Saipan ja Kärppien kohtaamisesta.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kahdesti. Ensimmäinen matsi pelattiin syyskuussa Raksilassa, jolloin petolauma oli parempi luvuin 6-1. Seuraavalla kerralla SaiPa voitti kotiottelunsa 2-1, joten nyt oululaisilla on revanssin paikka. Keskinäiset kohtaamiset ovat viime vuosina olleet Kärppien heiniä, sillä kymmenestä viimeisestä pelistä se on voittanut kahdeksan kertaa.

Petolauma hurjastelee edelleen runkosarjan piikkipaikalla, ja eroa kakkossijaan on jo 12 pistettä. Lappeenrantalaiset seilaa runkosarjan puolivälissä kahdeksannella sijalla.

Saipan tammikuu on startannut nihkeästi. Se on pelannut kahdeksan ottelua ja voittanut ainoastaan kolmesti. Kaksi viimeisintä tappiota tuli KooKoolta ja Sportila. Joukkueella on ollut ongelmia etenkin puolustuspelissä, ja viime ottelussa Sportia vastaan sillä oli vaikeuksia pitää johtoasemaa.

Kärpät on esittänyt ainoastaan vakuuttavia otteita – kun joukkue sai joulukuun lopussa katkaistua neljän ottelun tappioputkensa, on se ollut lähes pysäyttämätön. Oululaisetkin ovat tässä kuussa pelanneet kahdeksan ottelua, ja näistä sillä on vain yksi tappio (sekin rankkareilla).

Kotijoukkueelle ei tänään paljoa luottoa löydy. Oululaiset ovat tällä kaudella nikkaroineet eniten maaleja, ja ykköskenttä kylvää tuhoa jokaisen vastustajan päädyssä. Tämä ei lupaile hyvää SaiPan keskikastin puolustukselle. Petolauma on yksinkertaisesti jokaisella osa-alueella liian vahva, eikä se takuulla tule häviämään, ellei joukkue lähde matsiin takki auki.

Kerroin vierasvoitosta on ehtinyt jo laskemaan aamun jälkeen. Coolbet tarjoaa Kärppien voitosta edelleen yli kakkosen kerrointa, ja se maistuu vallan mainiosti.

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset