Päivän Vetovihje: Kärpät tuhoaa tänään kouvolalaiset – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Vihjekisa
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Kärpät tuhoaa kouvolalaiset

Valinta: Kärpät -2,5 (2.01 @Coolbet)

Liiga pyörähtää tänään pitkästä aikaa käyntiin, ja tarjolla onkin monenlaista herkkua. Yksi mielenkiintoinen matsi nähdään Raksilassa, kun Kärpät isännöi KooKoota. Tästä poimitaan Päivän Vetovihje.

Keskinäisissä kohtaamisissa Kärpät on ollut dominoiva varsinkin kotiareenallaan, sillä kouvolalaiset eivät ole voittaneet Oulussa kertaakaan.

Petolauma tulee voittamaan runkosarjan, se on selvä. KooKoolla on vielä kuusi ”turhaa” ottelua tiedossa ennen kauden päättymistä.

Olympiajäiltä palanneet pelaajat on nähty jo Kärppien harjoituksissa, joten tänään nähdään varmasti tehokas petolauma. Joitain pelaajia saattaa huilata, mutta ei tässä pitäisi olla mitään epäselvää.

Olympiatauon aikana KooKoon leirissä sattui ja tapahtui. Tyhjennysmyynnissä on lähtenyt mm. Jake Newton, Michael Keränen ja Patrick Björkstrand.  Jo ennen taukoa KooKoo oli hävinnyt viisi ottelua putkeen, joten vierailla tuskin on tänään minkäänlaisia saumoja.

Kärpät tämän ottelun tulee voittamaan, se on selvä. Kysymys kuuluukin, kuinka paljon? Halutessaan Kärpät takoo taululle vaikka 5-0 lukemat, ja tähän suuntaan uskommekin ottelun päättyvän. Tänään pelataan kotijoukkueen voittoa isommalla tasoituksella, jolla saadaan kerroin nostettua yli kahden pintaan.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään tai Twitteriin, ”tägillä” #päivänvetovihje. Tägää myös @Veikkausvihjee1 Päivän Vetovihjeen kirjoittamisen yhteydessä. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset