Päivän Vetovihje: Kings palaa voittojen äärelle – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia!

Päivän Vetovihje: Kings palaa voittojen äärelle

Valinta: Kings -0,5 (2,40)

NHL:ssä pelataan tänään kolme Prime Time -ottelua. Kings isännöi San Jose Sharksia Staples Centerissä Suomen aikaan kello 23:00, ja vedot suosittelemme iskemään kotijoukkueelle. Joukkueet ovat tällä kaudella pelanneet vastakkain jo kolme kertaa. Näistä LAK vei ensimmäisen, mutta Sharks kaksi viimeisintä. Mainitaan myös sen verran, että verkko ei liiemmin näissä matseissa heilunut, sillä maalikeskiarvo oli ainoastaan 3 / ottelu.

Kumpikin joukkue pelasi viimeisimmän matsin 14. päivä. Kuninkaat saivat vieraakseen Anaheim Ducksin, joka ylsi lopulta 2-4 voittoon. Sharks isännöi Arizona Coyotesia, minkä se voitti vasta jatkoajalla numeroin 6-5.

Ottelusta ennakoimme vähämaalista ja tasaista, sillä molempien jengien pelityyli perustuu pitkälti tiiviiseen puolustuspeliin. Kotijoukkueelle on tehty tällä kaudella keskimäärin 2,40 maalia per ottelu, ja vieraille 2,66. Kings on hävinnyt viimeisimmät kolme peliään, minkä seurauksena puolustuspelin merkitys nousee entisestään: John Stevensin suojatit himoavat päästä takaisin pisteiden äärelle.

Kingsin paras pistemies on Anze Kopitar 45:llä tehopisteellä. Sharksilla tehokkaimpana pistenikkarina toimii puolustaja Brent Burns, joka on napsinut 33 pistettä. Mielestämme hyökkäysosastot ovat lähes täsmälleen yhtä vahvoja, mutta kotijoukkue on aavistuksen parempi puolustus- sekä maalivahtipelissä. LAK esimerkiksi taklaa selvästi enemmän per ottelu (keskimäärin 25 kertaa), kun SJS:llä vastaava lukema on 18. Myös veskari Quick on onnistunut paremmin kuin Jones. Kumpaakaan ei vielä ole varmistettu maalin suulle, mutta todennäköisesti juuri nämä herrat aloittavat tolppien välissä.

Kaiken lisäksi Coolbet tarjoaa kotijoukkueen suorasta voitosta mielestämme liian korkean kertoimen. Kotijoukkueen voittoa perustelemme myös Sharksin ailahtelevaisuudella – puolustuspeli ei ole ollut omalla tasollaan, sillä uuden vuoden jälkeen jengille on kuudessa pelissä isketty 25 maalia (4,1 / ottelu).

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset