Päivän Vetovihje: Kings ryhdistäytyy tulevana yönä Vegasia vastaan

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

NHL:n puolella pelataan ensi yönä kolme pudotuspeliottelua. Päivän Vetovihjeessä tarkastellaan Vegas Golden Knightsin ja Los Angeles Kingsin välistä kohtaamista. Vegas johtaa ottelusarjaa 1-0. Peliyhtiöt ovat asettaneet Kingsin melko suureksi altavastaajaksi, mutta tänään lähdetään vierasvoittoa.

Päivän Vetovihje: Kings ryhdistäytyy tulevana yönä Vegasia vastaan

Valinta: Los Angeles Kings Money Line (2.20 @Coolbet)

Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Golden Knightsin hyväksi 1-0. Ottelu Kingsin osalta oli suoraan sanottuna surkea rimanalitus. Tekeminen näytti osittain jopa haluttomalta ja sellaiseen ei todellakaan ole varaa, kun vastassa on hurmoksen siivittämä Vegas. Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset runkosarjassa olivat tasaisia vääntöjä. Otteluvoitot jakaantuvat 2-2.

Isäntien debyyttikausi on ollut sensaatiomainen. Nopeasti luisteleva ja hyvin yhteenpelaava joukkue on aiheuttanut harmaita hiuksia vastustajien leireissä. Aktiivinen pelityyli on osittain koitunut myös joukkueen kohtaloksi – Vegas on kärsinyt enemmän loukkaantumisista kuin kukaan muu jengi. Tästä huolimatta Ritarit ovat pelanneet kiitettävästi. Joukkue antoikin Kingsille myrskyvaroituksen ensimmäisessä ottelussa.

Kings pursuaa pudotuspelikokemusta. Valmentajanvaihdoksen myötä kalifornialaisjoukkue on löytänyt kadotetun peli-ilonsa takaisin, vaikka viime pelissä sitä ei jostain ihmeen syystä ollut havaittavissa. LAK päästi runkosarjassa kaikista vähiten maaleja (203) – joukkue pelaa määrätietoisesti ja sen viisikkopelaaminen on loistavasti organisoitua. Viime pelissä kärkipuolustaja Drew Doughty sai pelikiellon tulevan yön otteluun. Tämän viimeistään pitäisi herätellä Kingsiä.

Vegas lähtee matsiin hiuksenhienona ennakkosuosikkina, mutta mielestämme Kings on aliarvioitu kertoimien valossa. Kokenut playoff-joukkue tietää, että tätä ottelua se ei saa hävitä. Uskomme että ensi yönä nähdään terästäytynyt vierasjoukkue. Tänään pelataankin Kingsin voittoa, josta Coolbet tarjoaa reippaasti yli kakkosen kerrointa.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset