Päivän Vetovihje: Kingsin ja Oilersin välillä nähdään maaleja – jätä oma vihjeesi ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Kingsin ja Oilersin välillä nähdään maaleja

Valinta: Over 5,5 (2.02 @Coolbet)

Tulevan yön NHL-kierroksella pelataan kolme ottelua. Mielestämme kiinnostavin nähdään Los Angelesissa, kun Kings isännöi Edmonton Oilersia.

Molemmat lähtevät otteluun tuorein jaloin, ja tämän lisäksi kummallakin on allaan tärkeät voitot. Kings pelasi viimeisimmän ottelunsa Arizona Coyotesia vastaan, voittaen 6-0. Oilers isännöi toissayönä Tampa Bay Lightningia, kaataen tämän 6-2. Connor McDavid nakutti ottelussa hurjat 4+1 tehot.  Itsevarmuutta ei siis pitäisi kummaltakaan jengiltä puuttua.

Kings sijoittuu lännessä sijalle 11. Oilers seilaa perässä kolmannellatoista sijalla, joten molemmat taistelevat pisteistä kynsin ja hampain.

Vaikka peliyhtiöt ennustavat ottelusta vähämaalista, näemme asian toisin. Ottelussa tulee olemaan poikkeava jännite ilmassa, sillä Edmontonin ruotsalaispakin Adam Larssonin isä menehtyi vastikään, ja tämän takia mies oli viime pelin sivussa. Joukkue tulee pelaamaan seuraavat pari ottelua tunnekuohun vallassa, ja tämä todennäköisesti näkyy maalimäärissä. Tämän lisäksi kummankin joukkueen ruuti on kuivaa, joten eiköhän verkko heilu kummassakin päädyssä. Overista tarjoillaan yli kakkosen kerrointa, ja tämä maistuu mainiosti.

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään tai Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset