Päivän Vetovihje: Kolmastoista perättäinen osuma hakusessa – luotetaan Pittsburgh Penguinsiin!

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Nyt haetaan jo kolmattatoista perättäistä Päivän Vetovihje -osumaa. NHL-kohteilla jatketaan! Tulevan yön kierros tarjoilee meille kymmenen matsia. Potentiaalia löytyy monestakin kohtaamisesta, mutta me käännämme katseet Barclays Centerille jonne Islandersin vieraaksi matkustaa Pittsburgh Penguins.  

Päivän Vetovihje: Kolmastoista perättäinen osuma hakusessa – luotetaan Pittsburgh Penguinsiin!

Valinta: Pittsburgh Penguins -0,5 (1.83 @Coolbet)

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kolme kertaa. Penguins on voittanut näistä jokaisen. Ottelut eivät kuitenkaan olleet mitään läpihuutojuttuja, sillä kahdessa edettiin jatkoajalle. Viimeisin ottelu pelattiin tämän kuun alussa Pittsburghissa. Isles johti matsia 2-0, kunnes Pens rynni tasoihin ja lopulta voitti. Tuolloin Islandersilla oli vielä jotain toivoa pudotuspeleihin joten taistelutahtoakin löytyi. Nyt tilanne on toinen.

Isles on hävinnyt viimeisestä viidestätoista ottelusta peräti kaksitoista kertaa! Tämän seurauksena joukkue on ropissut itäisessä konferenssissa sijalle 12. Playoff-viiva häämöttää kahdentoista pisteen päässä, eikä se enää ole realistinen. Pittsburgh on itäisen konferenssin viidennellä sijalla. Sen alemmas joukkue ei takuulla aio valua.

Isäntien viimeaikaiset tulokset puhuvat puolestaan. Kuukauden sisällä joukkue on voittanut ainoastaan yhden pelin! Kyseinen voitto irtosi Calgary Flamesista reilu viikko sitten, mutta tämän jälkeen jengi on taas ollut vaikeuksissa. Sairastupa on täynnä, mistä ongelmat (todennäköisesti) saivat alkunsa. Nyt suurimpana ongelmana taitaa olla henkisen puolen heikkous. Joukkueella oli vastikään jopa hyvät saumat pudotuspeleihin, mutta ei enää. Tämän myötä luulisi myös pukukoppitunnelman olevan alhaalla. Maalinsuulla aloittaa näiltä näkymin Christopher Gibson, joka on tällä kaudella torjunut vain neljässä NHL-ottelussa.

Pittsburgh on pelannut pääasiassa vakuuttavasti, muutamia repsahduksia lukuunottamatta. Veräjänvartija Matt Murray loukkaantui helmikuun 24. päivä, ja oikeastaan sen myötä joukkuen taso laski hiukan. Eri lähteiden mukaan Murray kuitenkin saattaisi pelata tässä ottelussa – ja vaikka ei pelaisikaan, niin Pens on selvä suosikki voittamaan.

Vieraat dominoivat isäntiä pelin jokaisella osa-alueella. Penguinsin tekeminen on rentoa ja motivaatiota löytyy, kun taas Isles puristaa mailaa ilman päämäärää. Suorasta vierasvoitosta tarjoillaan suurinpiirtein 1,80 tason kertoimia, mikä mielestämme kelpaa peleihin. Rohkeimmat voivat hyödyntää myös -1,5 tasoitusta, jolla kerroin kohoaa lähemmäs kolmosta.

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset