Päivän Vetovihje: Kymmenes perättäinen osuma hakusessa – ensi yönä luotetaan Toronto Maple Leafsiin!

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Nyt ollaan metsästämässä peräti kymmenettä perättäistä Päivän Vetovihje -osumaa, kuten otsikkokin kertoo. Tälläkin kertaa jatketaan NHL:n parissa. Illalla nähdään kolme Prime Time -ottelua ja tulevana yönä seitsemän ottelua. Vihje poimitaan Toronton ja Montrealin välisestä kohtaamisesta.

Päivän Vetovihje: Kymmenes perättäinen osuma hakusessa – ensi yönä luotetaan Toronto Maple Leafsiin!

Valinta: Toronto Maple Leafs -1,5 (2.25 @Coolbet)

Kuluneella kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti. Ensimmäinen pelattiin heti lokakuussa ja tuolloin Maple Leafs oli parempi jatkoajan jälkeen numeroin 3-4. Seuraava ottelu olikin Toronton kannalta melko yksipuolinen, Vaahterapaitojen voittaessa 0-6.

Isännät sijoittuvat itäisessä konferenssissa kolmannelle sijalle, joten tekemisessä ei ole mitään ylimääräisiä paineita. Maple Leafs tulee todennäköisesti sijoittumaan runkosarjan päätyttyä viiden parhaan joukkoon. Habs sen sijaan on jo täysin lähtövalmis kesälomille.

Toronto liitää kolmen ottelun voittoputkessa. Ensin se selätti Pittsburgh Penguinsin 2-5, minkä jälkeen Dallas Stars kaatui rankkareiden jälkeen 6-5. Viimeisin voitto irtosi Buffalo Sabresista 2-5 lukemin. Tähtisentteri Auston Matthews loukkaantui helmikuun loppupuolella, minkä seurauksena Maple Leafs koki pienen notkahduksen. Nyt joukkue on kuitenkin osoittanut, että se pärjää myös ilman supertähteään. On kuitenkin mahdollista, että olkapäävamman kokenut Matthews pelaa ensi yönä.

Entäpä Montreal? Habs on tällä hetkellä jopa eräänlainen vitsi. Ainakin jos peilataan suorittamista aikaisempiin kausiin. Canadiensin ainoa etu on paineettomuus, sillä mitään ei enää ole pelissä. Viimeisestä kymmenestä pelistä joukkue on poiminut kolme voittoa. Ongelmakohta löytyy heikosta alakerrasta ja myöskin tehottomasta yläkerrasta. Tällaisella kombinaatiolla on vaikea voittaa pelejä. Sairastuvalla majailee kolme soihdunkantajaa (Price, Weber ja Pacioretty) sekä muutama muu pelaaja.

Lähtökohdat ovat vieraiden kannalta tälläkin kertaa erittäin heikot. Toronto pelaa nopeaa hyökkäyspään peliä mikä lupailee Habsille vaikeuksia. Isännät voittavat matsin pelkästään peruspelillä – ja koska kotijoukkueelta löytyy motivaatiota, niin pelivalintana toimii Toronton voitto tasoituksen kera.

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset