Päivän Vetovihje: Lukko jatkaa Sportin kiusaamista – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Lukko jatkaa Sportin kiusaamista

Valinta: Lukko -1,5 (1.96 @Coolbet)

Pelitarjonta tämän päivän osalta on enemmän kuin kattava, kun tarjolla on niin jalkapalloa, lätkää ja talviolympialaisia! Päivän Vetovihje napataan Liigasta, ja vihje ei juurikaan poikkea eilisestä, jolla napattiin helppo osuma.

Lukko ja Sport kohtasivat eilen Vaasassa. Ottelu päättyi raumalaisten hyväksi 4-7. Alussa Sport laittoi kapuloita rattaisiin, ja ottelu oli isännille 3-2. Lukko kuitenkin painoi isomman vaihteen silmään ja vaasalaiset jäivät nuolemaan näppejään.

Voitto oli Lukolle erittäin tärkeä, sillä myös SaiPa ja KalPa nappasivat eilettäin kolme pistettä. Nämä kaksi jengiä hiillostavat Lukon perässä vaarallisesti, sillä kukaan näistä ei halua joutua sääli-playoffseille.

Lukon paremmuus ei selittelyitä kaipaa. Eilisen voiton jälkeen peli takuulla maistuu isännille, jotka nyt pääsevät pelaamaan kotiyleisön edessä. Coolbet tarjoaa tasoitusvedosta lähes kakkosen kerrointa, ja se poimitaan lapulle!

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään tai Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset