Päivän Vetovihje: Lukko päättää vihdoin tappioputkensa! – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Lukko päättää vihdoin tappioputkensa!

Valinta: Lukko -0,5 (2.25 @Coolbet)

Tänä perjantaina lätkätarjonta on erityisen kattava sarjassa kuin sarjassa. Liigassa on tiedossa kaikin puolin tunnerikas kierros, ja mielestämme paras matsi pelataan Vaasassa, kun Rauman Lukko lähtee katkaisemaan tappioputkeaan.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kahdesti. Otteluvoitot menevät Lukon hyväksi 2-0.

Sportilla on kasassa selkeästi vähiten pisteitä koko sarjasta, joten nyt pelataan vain kunniasta. Lukko sijoittuu sijalle kuusi, ja sen tavoitteena on välttää sääli-playoffseille tipahtaminen. Jengillä on kasassa 75 pistettä, mutta niin on myös Kalpalla ja Saipalla, joten tahtia on kiristettävä.

Sport viilettää neljän ottelun tappioputkessa. Viimeisestä kymmenestä pelistä sillä on vain yksi voitto varsinaisella peliajalla, joten emme aseta isoja odotuksia joukkueen varaan tänäänkään.

Myöskin Lukolla on ollut viime aikoina pieniä vaikeuksia. Joukkue on hävinnyt viisi peliä perättäin, eikä se ole sallittavaa tässä vaiheessa kautta. Raumalaisten materiaali on kuitenkin niin paljon parempi kuin illan vastustajan, että uskomme putken katkeavan. Tämän lisäksi myös motivaatio on vierailla isompi.

Lukko tarvitsee ottelusta kolme pistettä, ja uskomme sen myös onnistuvan. Viime peleissä joukkueen ongelmana on ollut virheet puolustuspäässä, joten sitä täytyy parantaa. Coolbet tarjoaa Lukon suorasta voitosta ehkäpä markkinoiden parasta kerrointa, ja se todellakin maistuu peleille.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään tai Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset