Päivän Vetovihje: Minnesota Wild nylkee Arizona Coyotesin – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Minnesota Wild nylkee Arizona Coyotesin

Valinta: Minnesota Wild -1,5 (2.30 @Coolbet)

Tulevana yönä pelataan yhdeksän NHL-ottelua. Kierrokselta löytyy kaikin puolin hyviä vetokohteita, mutta mielestämme ehkäpä selkein nähdään Minnesotassa, kun Arizona Coyotes matkaa Wildin vieraaksi.

Ottelu on joukkueiden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen tällä kaudella. Aikaisempina vuosina Minnesota on ollut kuskin paikalla keskinäisissä väännöissä.

Isännät sijoittuvat lännessä seitsemännelle sijalle, joten pelit ainoastaan kovenee. Takana hiillostaa mm. Los Angeles Kings, Chicago Blackhawks ja Anaheim Ducks. Arizona sen sijaan pitää lännen jumbosijaa, ja siellä se tulee takuulla pysymään.

Wild on viime aikoina napannut kovia päänahkoja. Viime viikolla se voitti esimerkiksi Vegas Golden Knightsin 5-2 ja toissayönä St. Louis Bluesin 2-6. Joukkue on onnistunut erityisesti ylivoimassa ja ylipäätään hyökkäyspelissä.

Coyotes on tähdistöviikonlopun jälkeen pelannut kolme ottelua, ja hävinnyt jokaisen. Näissä otteluissa se teki vaivaiset neljä maalia. Joukkueen viimeisimmästä voitosta on jo yli kaksi viikkoa aikaa! Tämä jos mikä selittää jengin kehnon tilanteen.

Emme näe muuta lopputulosta, kuin selvän kotivoiton. Pisteet ovat Wildille sen verran tärkeitä, että tätä ottelua ei yksinkertaisesti saa hävitä. Pelataan Minnesotan voittoa tasoituksen kanssa, niin kerroin pomppaa reippaasti yli kakkosen!

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään tai Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset