Päivän Vetovihje: Minnesota Wild palaa ensi yönä voittojen pariin

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Tänään haetaan jo yhdeksättä perättäistä Päivän Vetovihje -osumaa. NHL on toistaiseksi ollut meille varsin tuottoisa joten jatketaan sillä. Tulevana yönä pelataan kuusi ottelua, ja mielestämme ylivoimaisesti kiehtovin nähdään T-Mobile Arenalla, kun Vegas Golden Knights isännöi Minnesota Wildia. Peliyhtiöt ovat asettaneet vieraat melko suureksi altavastaajaksi, mielestämme turhaan.

Päivän Vetovihje: Minnesota Wild palaa ensi yönä voittojen pariin

Valinta: Minnesota Wild Money Line (2.12 @Coolbet)

Joukkueet ovat kohdanneet kaksi kertaa. Minnesota voitti molemmat ottelut melko selvin lumin (4-2, 5-2). Jälkimmäinen ottelu pelattiin helmikuun alussa.

Vegas sijoittuu läntisessä konferenssissa toiselle sijalle. Joukkue hallitsi konferenssin piikkipaikkaa käytännössä läpi kauden, kunnes Nashville Predators paineli ohitse. Minnesota sijoittuu neljänneksi. Piste-eroa joukkueilla on kymmenen pistettä. Etenkin Wildille jokainen piste on elintärkeä, sillä parinkin perättäisen tappion seurauksena se voi tipahtaa playoff-viivan alapuolelle.

Viimeisestä kymmenestä ottelusta isännät ovat voittaneet viidesti. Tekeminen ei ole ollut läheskään yhtä rautaista kun alkukaudessa. Esimerkiksi viime matsissa se hävisi New Jersey Devilsille 3-8 lukemin. Marc-Andre Fleury aloitti tolppien välissä mutta neljännen maalin jälkeen Maxime Lagace vaihdettiin tilalle. Oletettavasti Fleury aloittaa ensi yönä. Kyseisessä ottelussa oli sivussa mm. James Neal sekä Reilly Smith. Vielä ei voi varmuudella sanoa nähdäänkö herroja ensi yönä askissa.

Minnesota on hävinnyt kaksi ottelua putkeen. Ensin Edmonton Oilersille 4-1 ja sitten Colorado Avalanchelle 1-5. Mainitaan kuitenkin heti perään, että Wild on yksi liigan parhaimmista joukkueista katkaisemaan tappioputkensa. Joukkue on tällä kaudella hävinnyt vain kerran kolme matsia perättäin ja tästä on yli viisi kuukautta aikaa. Vieraat pääsevät otteluun lähes parhaalla mahdollisella rosterilla.

Ottelun lähtökohdat ovat vähintäänkin tasaiset, ellei jopa suotuisammat Minnesotalla (johtuen Vegasin loukkaantumisista). Golden Knights lähtee takuulla puhdistamaan kasvojaan viime pelin jäljiltä, mutta Minnesotalta pitäisi löytyä enemmän motivaatiota. Luotetaan siihen, että joukkue katkaisee lyhyehkön tappioputkensa samalla varmuudella kuin aikaisemmatkin. Vierasvoitosta tarjoillaan meidän silmäämme poskettomia kertoimia, mikä ratkaisi pelivalinnan.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset