Päivän Vetovihje: Nashville päättää Coloradon kauden ensi yönä

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Viikonloppu päättyy NHL:n osalta kahdella pelillä. Tulevana yönä Nashville Predators matkustaa Colorado Avalanchen vieraaksi, ja tästä napataan viikon viimeinen Päivän Vetovihje. Avalanche venyi viime pelissä kohtuu isoon yllätykseen, tasoittaen ottelusarjan lukemiin 3-2. Venähtääkö sarja game seveniin asti? Tuskin.

Päivän Vetovihje: Nashville päättää Coloradon kauden ensi yönä

Valinta: Nashville Predators -0,5 (1.97 @Coolbet)

Viime peli oli Nashvillen osalta melkoinen pannukakku. Vielä kolmanteen erään mentäessä matsi oli 0-0. Kolmannen erän puolivälissä Nick Bonino iski ottelun avausmaalin. Tämä ei kuitenkaan Coloradoa pysäyttänyt – joukkue teki tasoitusmaalin noin viiden minuutin päästä. AVS iski kaiken kukkuraksi voittomaalin vain reilu minuutti ennen ottelun päättymistä.

Pitäisikö Nashvillen olla jo huolissaan? Ei vielä, mutta paniikkinappula syttyy palamaan mikäli sarja ei ensi yönä katkea. Coloradon nappaamat kaksi voittoa ovat olleet jo huippusuorituksia, sillä joukkueiden välinen tasoero on valtava. Predatorsilla ei todellakaan ole varaa lepsuiluun tässä vaiheessa. Luotammekin suurimman mestarisuosikin etenevän tämän matsin jälkeen puolivälieriin.

Kotijoukkueella on hyvä formi päällä eikä heillä ole oikeastaan mitään hävittävää, sillä kukaan ei odota Coloradon porskuttavan sarjasta jatkoon. Paineettomuudessa piileekin Avalanchen ainoa mahdollisuus, mutta emme usko sen yksistään riittävän. Coolbet tarjoaa vierasvoitosta melkein kakkosen kerrointa, ja se poimitaan lapulle.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset