Päivän Vetovihje: Nashville palaa voittojen äärelle

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

NHL:n pudotuspelit jatkuvat tulevana yönä kolmella ottelulla. Päivän Vetovihjeessä luotetaan Nashville Predatorsin nappaavan kolmannen otteluvoittonsa.

Päivän Vetovihje: Nashville palaa voittojen äärelle

Valinta: Nashville Predators -0,5 (@Coolbet)

Kaksi ensimmäistä pudotuspeliä pelattiin Nashvillessa. Ensimmäinen päättyi isäntien hyväksi 5-2 ja seuraava 5-4. Viimeisin kohtaaminen pelattiin maanantain ja tiistain välisenä yönä Coloradossa. Isännät onnistuivat nappaaman ensimmäisen voittonsa lukemin 5-3.

Colorado lähti ottelusarjaan selvänä altavastaajana, sitä ei voi kiistää. Viime matsissa Avalanche löysi kuitenkin avaimet Nashvillen kaatamiseen – joukkue tykitti Pekka Rinteen vaihtopenkille, kun ”Betoni-Pekka” päästi neljännen maalin jo toisen erän alussa. Juuse Saros onnistui pitämään maalin puhtaana (Colorado teki viimeisen maalin tyhjiin), mutta eiköhän Rinne aloita ensi yönä. Tappio oli joka tapauksessa herättelevä: Predatorsilla ei ole varaa lepsuiluun.

Kotijoukkue lähtee matsiin takuulla hyvällä itsevarmuudella, sen verran tärkeä oli viimeisin voitto. Tästä huolimatta tänään luotetaan vierasjengiin ja vahvasti. Nashville on yksinkertaisesti liian iso pala purtavaksi, emmekä jaksa uskoa sen antavan Coloradolle enää toista voittoa sarjassa. Coolbet tarjoaa Nashvillen voitosta yli kakkosen kerrointa ja se kelpaa peleihin.

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset