Päivän Vetovihje: Nashville Predators palaa ensi yönä omalle tasolleen – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Vihjekisa
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee päivittäin voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Nashville Predators palaa ensi yönä omalle tasolleen

Valinta: Nashville Predators -1,5 (2.25 @Coolbet)

Eilettäin katkesi ikävästi komea osumaputki, mutta voittojen äärelle palataan ensi yön NHL-kierroksella. Luvassa on yhteensä kolme ottelua. Päivän Vetovihjeeksi valitaan Nashville Predatorsin ja Ottawa Senatorsin välinen kamppailu.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kerran. Ottelu pelattiin reilu pari viikkoa sitten Ottawassa, ja tuolloin isännät olivat parempia jatkoajalla 4-3. Predatorsilta puuttui toiseksi paras pistemies (Filip Forsberg) ja tolppien välissä torjui Juuse Saros, joten lähtökohdat eivät olleet parhaimmasta päästä. Ensi yönä Nashvillellä onkin revanssin paikka.

Isännät ovat pelanneet hyvin läpi kauden, ja joukkue sijoittuukin lännessä kolmannelle sijalle kohtuu turvallisesti. Ottawa matelee idässä kolmanneksi viimeisenä, ja siellä se tulee pysymäänkin.

Nashville ei viime peleissä ole ollut täysin omalla tasollaan, sillä joukkue on voittanut varsinaisella peliajalla viimeksi helmikuun alussa. Nyt se on hävinnyt kotiareenallaan kaksi peliä putkeen. Pienenä ongelmana on ollut tehottomuus, mutta tälle emme anna liikaa painoarvoa – joukkue on jokaisella osa-alueella Ottawaa vahvempi.

Ottawan tekeminen on ollut melko sekavaa ja tekeminen ailahtelee pelistä toiseen. Sairastuvalla on edelleen useampi pelaaja, mikä ei ainakaan helpota joukkueen tilannetta. Vaikka Senators kukistikin viimeisimmässä ottelussaan New York Rangersin 6-3, uskomme sen häviävän ensi yönä.

Kotijoukkueella on otteluun oivalliset lähtökohdat, sillä se pääsee pelaamaan täysin terveellä rosterilla. Preds on alisuorittanut viimeiset kaksi peliä kotiyleisön silmien alla, ja nyt onkin täydellinen sauma paikata tilanne, kun vastassa on selkeästi heikompi joukkue. Luotamme, että vieraiden matka tyssää viimeistään Predatorsin tiiviiseen puolustuspeliin tai Pekka Rinteeseen. Tänään siis pelataan Nashvillen voittoa tasoituksen kera, jolla saadaan nostettua kerroin mukavan korkeaksi!

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan aina samalla, kun uusi Päivän Vetovihje -artikkeli julkaistaan. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään tai Twitteriin, ”tägillä” #päivänvetovihje. Tägää myös @Veikkausvihjee1 Päivän Vetovihjeen kirjoittamisen yhteydessä. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset