Päivän Vetovihje: Nashville Predatorsin voittoputki jatkuu – jätä oma vihjeesi kommenttikenttään ja voita 20 € palkinto joka päivä

Vihjekisa
Vetovihjeet.com -sivustolla julkaistaan jatkossa joka päivä yksi Päivän Vetovihje, joka on niin sanottu päivän paras vetovihje. Päivän Vetovihje -artikkelissa myös lukijat pääsevät osallistumaan joka päivä ja kertomaan heidän parhaan vetovihjeensä. Paras vetovihje palkitaan joka päivä 20 € lahjakortilla tai pelirahalla!
Pääset osallistumaan kilpailuun jättämällä oman päivän vihjeesi Päivän Vetovihje -artikkelin alla olevaan kommenttikenttään. Vihjetiimimme valitsee viikoittain voittajaksi sellaisen kilpailijan, jonka vihje on tiimimme mukaan ollut päivän paras vetovihje. Vetovihjeen ei välttämättä tarvitse osua, mutta hyvät perustelut ja rohkeus ovat tässä kisassa valttia.

Päivän Vetovihje: Nashville Predatorsin voittoputki jatkuu

Valinta: Nashville Predators -0,5 (2.17 @Coolbet)

Päivän Vetovihje otetaan haltuun tulevan yön NHL-kierrokselta. Edmonton Oilers saa vieraakseen tulikuuman Nashville Predatorsin, eikä meiltä löydy luottoa Öljymiehiä kohtaan.

Keskinäiset kohtaamiset eivät enteile isännille hyvää, sillä Oilers on voittanut Predatorsin viimeksi vuonna 2014! Tälle aikavälille mahtuu 11 ottelua, ja näissä Nashville oli parempi varsinaisella peliajalla peräti yhdeksän kertaa.

Nashville on tiukentanut otettaan läntisessä konferenssissa, ja nyt se on kiilannut kärkeen Vegas Golden Knightsin edelle. Joukkueet ovat tasapisteissä (87p), mutta VGK:lla on allaan yksi ottelu enemmän. Oilers ryömii edelleen häntäsijoilla.

Edmontonin peli on ollut hiukan vapautuneempaa, kun se sai vajaa pari viikkoa sitten katkaistua kuuden ottelun tappioputkensa. Viime aikoina joukkue on pelannut tiukkoja vääntöjä ja ajautunut jatkoajalle useampaan otteeseen. Tässä matsissa tasoero on kuitenkin liian suuri, vielä kun huomioidaan Predsin huippuvire.

Vieraat ovat voittaneet viisi peliä putkeen ja kaikki päättyivät varsinaisella peliajalla. Näihin viiteen otteluun mahtuu koviakin vastustajia, mm St. Louis Blues, San Jose Sharks ja viimeisimpänä Winnipeg Jets, jonka Predators kaatoi 5-6 lukemin. Jets johti ottelua 5-3, mutta Nashville osoitti kylmäpäisyytensä ja takoi kolme maalia viimeiseen kymmeneen minuuttiin.

Isäntien ainoana etuna on paineettomuus. Kaukalossa se on jokaisella osa-alueella jäljessä, eikä kotiedustakaan ole tällä kaudella ollut hyötyä. Nyt kun Nashville on ohittanut VGK:n, uskomme joukkueen myös pysyvän sen edellä. Preds on voittanut tasan puolet peleistään varsinaisella peliajalla, ja Oilers on hävinnyt yli puolet peleistään jo kolmessa erässä. Tässä kohtaa on pakko hyödyntää vieraiden voitosta tarjottava, reilusti yli kakkosen kerroin.

 

Vihjekisaan osallistuminen:

Joka päivä yksi onnekas kilpailija voittaa 20 € lahjakortin tai pelirahaa Coolbetille. Voittaja julkaistaan vähintään kerran viikossa. Kaikki voittajat löydät Kisavoittajat-sivulta.

 • Jätä oma vihjeesi tämän artikkelin alla olevaan kommenttikenttään, Vetovihjeet.com Facebook-ryhmään, Päivän Vetovihje -julkaisun kommenttikenttään tai Twitteriin, ”tägillä” #päivänvetovihje. Tägää myös @Veikkausvihjee1 Päivän Vetovihjeen kirjoittamisen yhteydessä. Lukija saa ehdottaa samaa vihjettä kuin joku toinen on jo ehdottanut, mutta palkinnon voittajia voi olla vain yksi. Parempi perustelu voittaa.
 • Vain yksi osallistuminen per henkilö
 • Voittaja julkaistaan kisavoittajat -sivulla.
 • Voittajalle lähetetään sähköpostiin lahjakorttikoodi tai peliraha lisätään pelaajan pelitilille seuraavana päivänä.
  • Muista jättää osallistumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos olet voittanut.
 • Päivän paras vihje palkitaan 20 € Ppresentcard-lahjakortilla / 20€ pelirahalla Coolbetille.
  • Maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai, lauantai: 20 € lahjakortti Presentcard-lahjakortti
  • Torstai, sunnuntai: 20 € pelirahaa Coolbetille
 • Kilpailu on voimassa aina Päivän Vetovihje -artikkelin julkaisusta saman päivän klo 23:59 asti.

Jätä oma päivän paras vetovihjeesi tämän sivun alalaidasta löytyvään kommenttikenttään perustelujen kera! 

Aiheeseen liittyvät uutiset