Päivän Vetovihje: Nashville rynnistää Coloradon ylitse

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

NHL:n pudotuspelit jatkuu ensi yönä viidellä kohtaamisella. Mielestämme potentiaalisin ottelu pelataan Bridgestone Arenalla Nashville Predatorsin isännöidessä Colorado Avalanchea. Colorado kantaa ottelusarjassa altavastaajan viittaa, ja isoa sellaista. Viime yönä kaikki ennakkosuosikit voittivat omat ottelunsa, ja niin uskomme käyvän tässäkin matsissa.

Päivän Vetovihje: Nashville rynnistää Coloradon ylitse

Valinta: Nashville Predators -1,5 (2.05 @Coolbet)

Heti alkuun on syytä nostaa esille joukkueiden keskinäiset kohtaamiset, vaikka pudotuspelit ovatkin oma maailmansa. Tällä kaudella jengit kohtasivat neljästi – Predators voitti kaikki ottelut selkein lukemin, lukuunottamatta yhtä jatkoaikavoittoa. Jo vuosien ajan Nashville on ollut Coloradolle vaikea vastustaja, etenkin Bridgestone Arenalla. Kotietu tulee näyttelemään tässä ottelusarjassa suurta roolia.

Kotijoukkue ei juuri esittelyitä kaipaa. Nashville on liigan suurin suosikki voittamaan Stanley Cupin, ainakin kertoimien valossa. Alakerta on NHL:n parhaimmistoa niin puolustusta, kuin maalivahti Pekka Rinnettä myöten. Myös hyökkäysosasto on äärimmäisen laadukas ja leveä. Predators lähtee ottelusarjaan käytännössä parhaalla mahdollisella rosterilla, toisin kuin Colorado.

Coloradon pääsy pudotuspeleihin oli jo itsessään yllätys, mikäli muistellaan odotusarvoja kauden alussa. Noh, nyt Avalanche on vyörinyt playoffseihin ja hurmos on takuulla kova! Mutta kuinka pitkälle tämän hurmoksen siivittämänä pötkitään? Ei pitkälle. Mikko Rantanen ja Nathan MacKinnon nappasivat joukkueen reppuselkäänsä Matt Duchenen siirryttyä Ottawa Senatorsiin. Tämä kauhukaksikko onkin Avalanchen tärkein valttikortti, mutta siihen se valitettavasti jää. Materiaaliero on yksinkertaisesti liian iso. Ottelusarjasta on sivussa ykkösveskari Semyon Varlamov sekä kärkipuolustaja Erik Johnson – nämä poissaolot ovat liikaa.

Ottelussa ei pitäisi olla mitään epäselvää. Coloradolla on sauma yllättää heti matsin alussa mikäli Predators ei ole hereillä, mutta siinäpä se. Nashville on pelin jokaisella osa-alueella laadukkaampi osapuoli. Suorasta voitosta tarjottavat kertoimet on asetettu liian alas, mutta Coolbetin tarjoama kerroin tasoitusvedosta kelpaa peleihin.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset