Päivän Vetovihje: Nashville tasoittaa sarjan!

Päivän Vetovihje | Vetovihjeet.com

Päivän Vetovihje tulee tänään NHL:stä, jossa läntisen konferenssin kaksi kovaa ottavat toistamiseen mittaa toisistaan Nashvillessä. Predators hävisi ensimmäisen kohtaamisen, mutta ensi yön jälkeen puntit ovat tasan.

Päivän Vetovihje: Nashville tasoittaa sarjan!

Valinta: Nashville Predators (2.12 @Coolbet)

Edellinen joukkueiden välinen kohtaaminen on tilastojen valossa ollut Predatorsin juhlaa, mutta valotaululla luvut ovat 1-4 vieraiden hyväksi. Jetsin maalilla Connor Hellebuyck otti 47/48 laukausta kiinni ja mahdollisti omiensa menestyksen vieraskaukalossa. Winnipegin ykköskenttä oli myös tulessa ja napsi useamman tehopisteen tässä koitoksessa.

Nyt näyttää kertoimien valossa siltä, että Nashvillen kotietu sekä ensimmäisen ottelun näennäinen hallinta ovat asettaneet Predatorsin kyllä suosikiksi, mutta ei läheskään niin voimakkaasti kuin pitäisi. Tärkeää nimittäin huomata myös se, että Nashville kahmi aloitukset peräti 35-19 itselleen. Näitä tilastoja tutkiessa on helppo kääntyä Nashvillen kelkkaan ja uskoa Peksin porukan tasoittavan ottelusarjan tulevana yönä.

Mikäli sama meno jatkuu kuin edellisessä ottelussa, täytyy Hellebuyckin ottaa taas hirmuinen määrä torjuntoja pitääkseen ottelun tasaisena. Kahta kertaa tämä ei tule toistumaan ja nyt on Predsin vuoro loistaa.

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset